STYRKER SEG I OSLO: Administrerende direktør Johan de Verdier og norgessjef Lars Solbakken i Candidator. (Foto: Candidator)

STYRKER SEG I OSLO: Administrerende direktør Johan de Verdier og norgessjef Lars Solbakken i Candidator. (Foto: Candidator)

Ekspanderer på it-drift

It-serviceselskapet Candidator kjøper konkurrenten Netit.

Netit, som den nordiske aktøren Candidator har kjøpt opp,  har drevet it-drift, support og salg av maskinvare til 130 kunder i og rundt Oslo, ifølge en pressemelding.

De siste to årene har Candidator etablert seg i Oslo og Bergen via oppkjøpet av Knowit Services. Selskapet har drøyt 220 ansatte og omsetter for 325 millioner årlig.

–  Vi er veldig fornøyd med at vi har blitt enige med Netit. Vi har nå en mye sterkere tilstedeværelse i Oslo-regionen, der vi har mål om å vokse og styrke leveransene våre ytterligere. Vi er også svært glade for å få daglig leder i Netit, Ketil Augustson på plass som regionsjef for Candidator i Oslo, sier Johan de Verdier, administrerende direktør i Candidator.

Fire datahaller

– Når vi nå blir en del av Candidator styrker vi vår leveranse til våre kunder ytterligere. Vi kan nå tilby driftstjenester fra fire forskjellige datahaller, og har 220 spesialister i ryggen når kundene trenger det, sier daglig leder i Netit, Ketil Augustson.

Daglig leder for Candidator i Norge, Lars Solbakken, er svært fornøyd med Oslo-ekspansjonen.

– Sammen med Netit har vi nå mulighet til å tilby et bredere spekter av tjenester i Oslo-regionen, og vi kommer til å ta totalansvar for it-drift også for kunder i og rundt Oslo i tiden fremover, sier Solbakken.

Oppkjøp Og Fusjoner