Epocket Solutions kjøper Wpa Mobile

Epocket Solutions kjøper Wpa Mobile

Vil bli ledende i Europa på løsninger for feltservice og håndverkere.

Norske Epocket Solutions og danske Wpa Mobile slår seg sammen.

Epocket har utviklet og markedsfører programvaren Epocket Handyman for håndverkere og andre servicearbeidere i felt. Særlig populær er pda- og smartmobilløsningen blant elektrikere, hvor Epocket hevder å ha 70 prosent av det norske markedet.

Delte ressurser

Wpa Mobile har tilsvarende løsninger for datafangst, feltservice og flåtestyring og skal passe godt sammen med Epocket, ifølge administerende direktør Jarl Spandow.

- Det er veldig morsomt. Wpa Mobile aps er den perfekte partner for oss og innebærer at vi får større produksjon, sier Spandow til It-bransjen.

Selskapene skal dra nytte av hverandres ressurser, samarbeide om kryssalg og ikke minst dekke et større område.

- Vi blir større og får nå dekket hele Scandinavia. Vi får flere produkter, bedre management-løsning, bedre service og en skybasert løsning, utdyper Spandow.

Fem kontorer i Europa

Epocket har i dag hovedkontor i Oslo, og vil i tillegg til Göteborg, Dortmund og Bratislava, nå også være til stede i København. Det nye selskapet vil få 65 ansatte, og forventet omsetning i 2011 er 65 millioner kroner.

Administrerende direktør i Wpa, Per Pedersen, er glad for at fusjonen er i boks.

- Sammen vil vi være en klar markedsleder i Skandinavia og med den nye Epocket Handyman i produktporteføljen vil vi kraftig forbedre vårt tilbud til større service og industribedrifter i Danmark, sier han en pressemelding.

Totalt har det sammenslåtte selskapet rundt 2.000 bedriftskunder med mer enn 25.000 brukere i Norden, Tyskland, Storbritannia og Benelux-landene.

Eierne av Wpa Mobile får oppgjør i nyutstedte aksjer i Epocket Solutions.

Oppkjøp Og Fusjoner