Ergogroup kjøper i Sverige

Ergogroup kjøper i Sverige

Ergo kjøper konsulentselskap for å bli sterkere i Vest-Sverige.

Ergogroup har kjøpt det svenske konsulentselskapet DTS Solutions i Sverige, selskapet har 36 medarbeidere og omsatte i 2007 for rundt 50 millioner kroner.

- Med dette oppkjøpet forsterker vi vår satsning ytterligere, og bygger opp sterke regionale kompetansesentre som her i Sjuhärads-området, sier administrerende direktør Terje Mjøs i ErgoGroup i en pressemelding.

Til Computerworld sier informasjonsjef Cathrin Solhaug at selskapet omsetter for i overkant av 1,5 milliarder norske kroner i Sverige. Totalt har Ergogroup en forventet omsetning på 5,6 millarder kroner i 2007. Informasjonsjefen vil imidlertid ikke fortelle hva de har betalt for DTS.

- Partene er blitt enige om ikke å offentliggjøre prisen, sier Solhaug.

DTS leverer konsulenttjenester innen lagerlogistikk, forretningssystemer, ehandel, integrasjon og it-infrastruktur. Oppkjøpet av DTS skal stykre Ergogroups tilbud innen forretningssystemer og integrasjon for små og mellomstore virksomheter i vestre delen av Sverige.

- Vi ser at DTS, som en del av SYSteam, kommer til å kunne tilby både eksisterende og nye kunder en veldig attraktiv produkt- og løsningsportefølje. Dette er et bra utviklingssteg for DTS, og jeg ser det som en mulighet for våre medarbeidere så vel som våre kunder og partnere, sier administrerende direktør Björn-Ola Kronander i DTS Solutions i den samme meldingen.

Samtlige eiere og ansatte i DTS følger med i selskapet som bytter navn til SYSteam DTS AB og blir et datterselskap av SYSteam.

Oppkjøp Og Fusjoner