Imento overtar Commex

Imento overtar Commex

Imento vil bli bedre på tele og innlemmer Commex i Imento Telecom.

Commex, som spesialiserer seg på løsninger fra Telenor og Netcom, er fra 1. august blitt en del av Imento Telecom.

Overtakelsen innebærer at Imento Telecom, som er en del av Telering-kjeden, styrker kompetansen på både proffnett og trådløs bedrift.

- Vi har lenge jobbet med å styrke vår kompetanse på telekom. Hos kundene våre har alt av telekom blitt it-avdelingens ansvar, men vi ser fortsatt at det er et stort skille mellom it-bransjen og telekombransjen hva angår kompetanse og logistikk, sier Johnny Gravfort, administrerende direktør i Imento Gruppen, i en pressemelding.

- Vi ser at erfaringen tar år å bygge opp, slik at det var viktig for oss at denne satsingen måtte gjøres med et eksisterende firma, som kunne ta dette med seg inn i Imento Telecom. Vi er svært fornøyd med å få til dette og vi er sikre på at våre kunder vil få glede av dette, sier han.

Styrker kompetansen

Commex ble opprettet i 2003 og har fokusert på å betjene bedriftsmarkedet med volumbaserte telekomprodukter.

De siste årene har selskapet imidlertid fokusert mer på kommunikasjonstjenester fra Netcom og Telenor. Løsningene dekker alt fra enkle oppsett til mer krevende og kompliserte totalløsninger.

- Vi har på-stedet-service, og med fortsatt lokaler i Sandvika er vi nært knyttet til Oslo. Butikken i Sandvika vil fortsatt være stedet for de som ønsker å komme innom å hente varer eller prate med våre hyggelige medarbeidere, sier Morten Røed, tidligere daglig leder i Commex.