Kjøpte Network Norway, må gå

Kjøpte Network Norway, må gå

Tele2-sjef Haakon Dyrnes arbeidet for å kjøpe opp Network Norway. Nå blir han byttet ut med sjefen i selskapet han har kjøpt.

Tele2 meldte 22. juli i år at de hadde kjøpt Network Norway for rundt 1.5 milliarder kroner. I dag ble det kjent at Network Norway-sjefen Arild Hustad overtar som Tele2-sjef fra neste uke.

Haakon Dyrnes har vært hos Tele2 i elleve år, de fem siste som administrerende direktør. De siste par årene har han jobbet hardt med oppkjøpet av Network Norway, og han kan vise til overskudd i alle årene han var Tele2-sjef.

Dyrnes forteller til Dagens Næringsliv at han ble overrasket over beslutningen om å gi direktørjobben til Network Norways Arild Hustad, og at han selv ønsket å bli i selskapet.

Han legger til at beslutningen kan ha kommet som et resultat av at nye Tele2-sjef for Norden, Thomas Ekman, ønsker å reorganisere ledelsen i selskapet.

Dyrnes har fått tilbud om andre stillinger i Tele2, men opplyser til Dagens Næringsliv at han har takket nei til disse fordi det ikke passer inn i familiesituasjonen hans.

Han har i stedet takket ja til en sluttpakke han er fornøyd med, og fratrer sin stilling i Tele2 med umiddelbar virkning.

Oppkjøp Og Fusjoner