Kongsberg Systec kjøpt

Kongsberg Systec kjøpt

Ementor overtar alle aksjene i it-infrastrukturselskapet i Buskerud.

Ementor Norge AS har inngått avtale om overtagelse av alle aksjene i it-infrastrukturselskapet Kongsberg Systec AS. Kongsberg Systec opererer i Buskerud med en forventet omsetning på 400 millioner korner og et forventet driftsresultat før avskrivninger på 22 millioner kroner i 2008.

Selskapet har 63 ansatte.

Ementor håper oppkjøpet syr Ementor og Kongsberg Systec sammen et større kompetansemiljø og økt bredde i it-infrastrukturmarkedet i Buskerud-regionen. Kongsberg Systec har kontorer i Kongsberg og Drammen. De ansatte vil bli en del av et ekspanderende og ambisiøst europeisk it-selskap, heter det i en pressemelding fra Ementor.

Separat selskap

- Vi er ekstremt fornøyd med å kunne få med Kongsberg Systec sine ansatte på vårt lag, og vi vil gjennom dette bli en enda mer attraktiv samarbeidspartner for våre kunder. I tillegg til det Kongsberg Systec selv leverer i regionen, ser vi store muligheter for synergier, sier Steinar Sønsteby, administrerende direktør i Ementor Norge AS, i pressemeldingen.

Kongsberg Systec vil bli holdt som separat selskap ut 2008, deretter vil selskapet integreres i Ementors organisasjon.

- Vi er veldig godt fornøyde og ser frem til å ta fatt på arbeidet med å utvikle virksomheten videre sammen med Ementor. Vi tror både ansatte, kunder og leverandører vil ta godt i mot budskapet, sier Runar Lia, administrerende direktør i Kongsberg Systec AS.

Oppkjøp Og Fusjoner