Netsecurity kjøper F5 IT

Netsecurity kjøper F5 IT

Netsecurity styrker seg i Stavanger med kjøpet av nettverks- og sikkerhetsvirksomheten til selskapet F5 IT.​

I følge en pressemelding blir Netsecurity med oppkjøpet av F5 IT en av de største spesialistene innen sikkerhet og nettverk med egen sikkerhetsovervåkning (SOC) og tjenester levert fra Norge.

– Oppkjøpet innebærer en betydelig styrking av selskapet i tillegg til lokal tilstedeværelse i Stavanger-regionen, sier Jan Søgaard, administrerende direktør i Netsecurity i en pressemelding.

Nett og sikkerhet

Netsecurity ble etablert i 2009, og er eid av Agder Energi og ansatte. Selskapet leverer produkter, løsninger og tjenester som gjør at virksomheter og organisasjoner kan arbeide sikkert på nett. De har kunder i hele landet innen offentlig og private sektor. Netsecurity har kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Grimstad og Stavanger.

- F5 IT har vært kjent for å ha et sterkt miljø innen nettverk og sikkerhet i Stavanger-regionen. Vi blir med oppkjøpet en del av et større miljø som tilfører solid ledelse og kompetanse, større salgsapparat og ikke minst gjør at Stavanger-regionen får en ny seriøs aktør innen IT-sikkerhet, sier Sigbjørn Sørensen, som har ledet avdelingen og blir ansvarlig for region Sør-Vest for Netsecurity.

 

Oppkjøp Og Fusjoner