Planlagt oppkjøp fra Unit4

Planlagt oppkjøp fra Unit4

- Dette er et viktig strategisk oppkjøp, sier Thomas Staven som skal lede den nye satsingen etter oppkjøpet av programvarehuset Exie.

Oslo-selskapet Exie som leverer løsninger for Corporate Performance Management, er kjøpt opp for en ukjent sum.

Planlagt kjøp

Oppkjøpet gir Unit4 mulighet til å styrke Unit4 sin portefølje, inkludert Agresso Business World.

- Dette har vært et planlagt oppkjøp. Vi har en god stund vært på utkikk etter en leverandør innen Performance Management for å styrke vår eksisterende produktportefølje, sier Staven til IT-Bransjen.

Flere kandidater i markedet er vurdert, men Exie ble til slutt valgt fordi de passer godt inn i selskapets forretningssystemer.

Flaggskip

- Det er spesielt våre to flaggskipsprodukter vi vil integrere systemet med i første omgang, sier Staven og viser til Agresso-produktet og Coda Financials.

- For Agresso-produktet er det spesielt Performance Management som er viktig. Der vi tidligere har tilbudt treparts alternativer kan vi nå tilby vår eget produkt, fortsetter han.

Når det gjelder programvaren Coda vil Exie sin løsningssuite som inkluderer rapportering og budsjettering komplettere selskapets tilbud til markedet.

De ansatte i Exie, som består av cirka 30 ansatte, flyttet allerede denne uken inn i Unit4 Agressos utviklingsmiljø i Nydalen i Oslo.