Riverbed kjøper Cace Technologies

Riverbed kjøper Cace Technologies

Riverbed vil gjøre det enklere å løse problemer knyttet til nettverksytelse.

Cace Technologies utvikler produkter for analyse av nettverk, og når Riverbed nå kjøper opp firmaet er det et uttrykk for en enda sterkere satsing på håndtering av nettverksytelse.

Selskapet tilbyr allerede produkter for behovskartlegging, analyse av applikasjonsytelse og proaktiv varsling om nettverksfeil. Med oppkjøpet av Cace hevder Riverbed at de blir alene om å tilby en komplett løsning for optimalisering av applikasjoner for konsolidering av eksterne eller interne skybaserte strukturer.

- Forståelse for applikasjonsytelse over nettverket er alfa og omega. Overtagelsen av Cace betyr at vi kan tilby våre kunder verktøy som kreves for å løse de mest kompliserte ytelsesproblemer, forteller Riverbeds administrerende direktør Jerry Kennely i en pressemelding.

Unik kombinasjon

Riverbed mener kombinasjonen av deres produkter og teknologien Cace tilbyr vil bli unik.

Cace er blant annet ansvarlige for det intuitive brukergrensesnittet Whireshark, samt Winpcap. Programvareløsningene er blant verdens mest brukte analyseverktøy for åpen kildekode nettverkstrafikk.

- I Riverbed har vi forståelse for den sterke og uavhengige kulturen hos Whireshark Community. Vi er dedikerte til å holde Wireshark åpent, og vil engasjere oss for at de skal kunne fortsette å utvikle produktet, sier Kennelly.