Si din mening om EDB Ergo-fusjonen

Si din mening om EDB Ergo-fusjonen

Konkurransetilsynet vil ha innspill på nettet fra kunder og konkurrenter.

Konkurransetilsynet ønsker innspill fra både kunder og konkurrenter i forbindelse med fusjonen mellom EDB og Ergogroup som ble offentligjort i begynnelsen av juni.

Ifølge IDC vil EDB Ergogroup dominere over 50 prosent av det norske markedet for outsourcing. Og ambisjonene er mer makt.

- Best for kundene

Det er dagens Ergo-sjef, Terje Mjøs, som skal styre skuta etter en eventuell fusjon.

- Dette er en fantastisk mulighet til å sette norsk it-næring på verdenskartet, og samtidig vise at nordiske kunder betjenes best av de som kjenner nordisk næringsliv fra innsiden. Det blir en viktig tid vi går inn i når vi nå skal realisere dette nordiske it-eventyret, og vårt viktigste fokus er verdiskapning for kundene, sa Mjøs til Computerworld tidligere denne måneden.

Gjennom advokatfirmaet Thommessen argumenterer EDB og Ergogroup om hvorfor de skal få tillatelse til å fusjonere i et brev til konkurransetilsynet.

Målet er en sammenslåing i september 2010.

Din mening

På sine hjemmesider skriver Konkurransetilsynet, som rutinemessig ber om innspill fra berørte aktører i behandlingen av fusjoner, at de vil bruker Internett aktivt for å få inn innspill.

I fusjonen mellom EDB og Ergogroup er det et stort antall berørte aktører.

"Det er erfaringsmessig også vanskelig å innhente informasjon under fellesferien. På bakgrunn av disse ekstraordinære forhold, søker derfor tilsynet etter innspill via Internett for å nå ut til flest mulig relevante aktører." heter det på tilsynets hjemmeside.

Derfor oppfordres både kunder og konkurrenter å si sin mening i egne brev som kan lastes ned fra Konkurransetilsynets hjemmesider.

Oppkjøp Og Fusjoner