Steelseries kjøper Ideazon

Steelseries kjøper Ideazon

Den danske spillutstyrsprodusenten Steelseries kjøper opp sin kanadiske konkurrent.

Steelseries er en av verdens ledende produsenter innenfor sitt område. Det danske selskapet er nok mest kjent for sine avanserte musematter, men utvikler og produserer også annet spillutstyr til pc.

Nå melder selskapet at de har kjøpt opp store deler av sin kanadiske konkurrent Ideazon, et selskap som er mest kjent for Zboard-tastaturer. ZBoard-tastaturene er beregnet for spilling, og leveres med utbyttbare tastaturflater tilpasset en rekke forskjellige spill.

- Steelseries har med dette oppkjøpet ført to av de rasktest voksende spillutstyrsselskapene sammen, noe som samlet gjør oss til en av de raskest voksende innenfor vårt område i verden.

Ikke noe annet selskap jobber så tett opp mot både spillentusiaster og utviklere, med det mål for øyet å lage det beste spillutstyret i verden, optimalisert for både spillerne selv og utviklerne og deres utgivelser, sier Steelseries administrerende direktør Bruce Hawver i en pressemelding.

De siste årene har Steelseries jobbet aktivt sammen med både individuelle spillere og profesjonelle lag, samt støttet mer enn 1 200 konkurranser og samlinger verden rundt. Selskapet sponser blant annet over 200 lag på verdensbasis.

Ideazon leverer blant annet tastaturoppsett til det norske spillet Age of Conan.

- Dette oppkjøpet vil ytterligere styrke Steelseries posisjon som en av verdens ledende utstyrsprodusenter. Ingen andre firmaer jobber så tett opp mot spillerne og spillindustrien, eller har et like omfattende produktutvalg, uansett kundens ferdighetsnivå. Likheten mellom Ideazon og Steelseries vises både i design og de tette båndene med ledende selskaper i spillindustrien, sier Steelseries grunnlegger, Jacob Wolff-Petersen i den samme pressemeldingen.

Selskapets nye hovedkontor vil ligge i København i Danmark, med underavdelinger i Kanada og Asia.

LES OGSÅ: TEST: Stor, større, gigantisk