Visma kjøper dobbelt i Finland

Visma kjøper dobbelt i Finland

Visma blir Finlands største leverandør av forretningsprogramvare etter oppkjøp av selskapene Passeli og Netvisor.

Produktporteføljen til Passeli inkluderer faktureringsprogrammer for småbedrifter, i tillegg til større og mer komplekse løsninger. Netvisor tilbyr tjenester for automatisering av rutiner for økonomi og administrasjon.

Like viktig som Mamut

Konsernsjef Øystein Moan i Visma, forteller at oppkjøpene er spesielt viktig for å få et godt grep som leverandør i Finland.

- Disse oppkjøpene er like viktige i Finland som hva oppkjøpet av Mamut var i Norge og SPCS var i Sverige. Hver fjerde finske bedrift bruker et system fra Passeli, og Netvisor er landets største leverandør av økonomiløsninger levert som en tjeneste over internett, sier han i en presseuttalelse.

Vil bidra i Norden

Akkurat som for Visma er det overordnede målet for Passeli og Netvisor å levere løsninger som hjelper nordiske virksomheter å øke sin effektivitet og konkurransekraft.

- Vi er veldig fornøyde med å bli en del av Nordens største programvarehus. Vismas sterke markedsposisjon og deres omfattende kundebase gir oss all grunn til å tro at vår vekstrate nå vil øke ytterligere, sier Mika Taipale, administrerende direktør i både Passeli og Netvisor.

Visma har over 600 ansatte i Finland.