Visma kjøper svenske konsulenter

Visma kjøper svenske konsulenter

Visma kjøper Actit med 60 ansatte for å styrke leveransekapasiteten på regnskaps- og økonomisystemer.

Visma kunngjør idag om oppkjøpet av konsulentfirmaet Actit. Det svenske selskapet har om lag 60 ansatte, fordelt mellom selskapene Actit Affärssystem AB og Actit Outsourcing AB.

I 2007 omsatte Actit for 66 millioner svenske kroner fordelt på økonomi- og regnskapstjenester samt implementering av økonomisystemer. Dette passer godt med Vismas tilbud på dette området.

- Gjennom dette oppkjøpet styrker vi vår leveransekapasitet både når det gjelder outsourcing av regnskapstjenester og implementering av økonomisystemer. Dette er et strategisk viktig kjøp for oss, ettersom det tilfører ytterligere ressurser, slik at vi kan møte etterspørselen i markedet. Samtidig styrker vi vår kompetanse både på produkt- og på tjenestesiden, sier konsernsjef i Visma, Øystein Moan, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Visma vokser på outsourcing

Actit har gjennom flere år vært en viktig samarbeidspartner for Visma i forhold til implementering av økonomiprogrammer. I tillegg har Actit levert outsourcingstjenester knyttet til regnskap og lønn. Denne kompetansen blir nå samlet og integrert med Vismas eksisterende kunnskapsmiljøer i Stockholm og Malmö.

Oppkjøp Og Fusjoner