Oracle forsikrer kundene

Oracle forsikrer kundene

Toppledelsen i Oracle og Siebel opptrådte sammen på scenen for å forsikre brukerne om at alt vil gå vel i verden.

Alle oppkjøpene som Oracle har foretatt i år står naturligvis sentralt på Oracles OpenWorld-konferanse. Oracle og Siebel har også et forklaringsbehov til alle Siebel-kundene som lurer på hva som vil skje med programvaren de bruker og lisensene de betaler.

 

Oracle-sjef Charles Phillips gjentar stadig at de skal plukke det beste innholdet I de forskjellige produktene og bake dem inn I de nye Project Fusion-produktene.

 

-Vi kan ikke ta noe bort hvis vi forventer at folk skal oppgradere, sa Phillips på spørsmål om hvilken funskjonalitet brukerne kan forvente seg fra de nye Fusion-applikasjonene.

 

Full støtte 

 

Philips understreker at Oracle vil støtte kundene uansett hvilken applikasjon de kjører. I hvert fall frem til lanseringene av Project Fusion, vil Oracle opprettholde merkenavnene til de oppkjøpte selskapene og fortsette å selge dem.

 

I går meldte selskapet om nok et oppkjøp. Oracle har tatt over G-Log, et selskap som lager logistikkprogramvare. G-Logs produkter skal brukes til å styrke Oracles teknologi innen verdikjedeadministrasjon.