Outsourcer for outsourcer

Outsourcer for outsourcer

Telecomputing har inngått en outsourcingsavtale med Zalaris. Kontrakten har en verdi på 10 millioner kroner.

Zalaris er en nordisk leverandører av outsourcede lønns- og personaltjenester. Selskapet kjører blant annet lønn for rundt 70 000 lønnsmottagere i Norden.

- Zalaris har meget spennende mål og vekstplaner og passer godt med våre ambisjoner om å tilby våre it-tjenester til norske og nordiske kunder med internasjonal virksomhet. Vi i TeleComputing er stolte over denne avtalen og tar den som en bekreftelse på at vi har gode og skalerbare it-løsninger for selskaper med ekspansjonsplaner, sier konsernsjef André P. Løvestam i TeleComputing i en pressemelding.

LES OGSÅ: Telecomputing kjøper Oracle-konsulenter

Telecomputing skal nå levere it-tjenester for selskapets brukere i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Latvia. Kontrakten løper over fem år og estimeres av Telecomputing til en verdi på 10 millioner kroner.

Leveransene inkluderer tilrettelegging og drift av en sentralisert ”it on demand”-løsning med kontorstøtteapplikasjoner og skrivebords-klienter for selskapets medarbeidere. TeleComputing får også ansvaret for andre- og tredjelinje helpdesk-funksjoner.

- Som tilbyder av komplette HR outsourcingstjenester kjenner vi godt til fordelene ved å fokusere på egen kjernevirksomhet. TeleComputing har lang erfaring med å tilby slike ”it on demand”-løsninger og det var også utslagsgivende for vårt valg, sier Hans-Petter Mellerud, administrerende direktør i Zalaris HR Services.