Over en million minnes Steve Jobs

Over en million minnes Steve Jobs

Apples minneside for Steve Jobs er oppdatert med hyllester fra verden over.

Da Steve Jobs gikk bort den 5. oktober etter en lang kamp mot kreft i bukskyttkjertelen, hedret Apple sin ikoniske leder ved å legge et stort bilde av han på forsiden av sine nettsider. Selskapet inviterte også mennesker fra hele verden til å sende inn sine hyllester til Steve Jobs via en spesiell e-postadresse.

I løpet av ukene som har gått har det ifølge Apple kommet inn over en millioner meldinger, og disse er nå publisert på en spesiell minneside for Steve Jobs.

- Over en million mennesker fra hele verden har delt sine minner, tanker og følelser om Steve. Uansett om de er personlige venner, kolleger eller eiere av Apples produkter, har de alle en ting i felles, de er dypt berørte av Steve Jobs lidenskap og kreativitet.

Det er fortsatt mulig å sende en hyllest og få den publisert på Steve Jobs minneside, skriver Macworld Sverige.

Apples butikker var for øvrig stengt i en og en halv time i går i forbindelse med en spesiell minneseremoni holdt på selskapets hovedkvarter i Cupertino.

Ifølge Macworld USA bestod arrangementet av musikalske fremføringer fra artister som Norah Jones, Coldplay og Randy Newman, samt taler fra blant andre Tim Cook og Jonathan Ive.

Seremonien ble overført direkte på video til ansatte i Apple-butikker og -lokaler verden over.