ENKELT OG GREIT: Skullcandys første støydempende hodetelefoner leverer overraskende godt. (Foto: Skullcandy)

ENKELT OG GREIT: Skullcandys første støydempende hodetelefoner leverer overraskende godt. (Foto: Skullcandy)

Overraskende gode

Skullcandy er ute med sine første hodetelefoner med aktiv støydemping, og resultatet er bedre enn vi trodde på forhånd. I tillegg har de en liten overraskelse på lager.

Om ikke annet er ikke Skullcandy redde for å teste nye ting, noe vi bevitnet siste med den helt middelmådige Crusher-modellen der du kunne stille bassen manuelt fra litt-for-mye-bass til russebuss-anno-2012. Nå er selskapet ute med sin første modell med aktiv støydemping, kanskje lovlig sent ute, men den som venter et cetera. Hodetelefonene kommer også, som de første i verden, med Tile-støtte, dette applauderes!

Venue er en litt typisk Skullcandy-design med en overvekt av plastikk. Den har fysiske knapper på begge øreklokkene, der den ene siden styrer av/på og aktiv støydemping, den andre siden har tradisjonelle volum og kontroll-knapper. Et raskt trykk på på-knappen gir deg også en batteriindikator uten at du må slå på hodetelefonene, dette liker vi godt. Under er det også en 3.5mm port og standard mikro-usb-lading.Det følger også med en pen veske til hodetelefonene

Bra batteritid

Og batteritiden hos Venue er rett og slett meget god. Vi har brukt den i noen uker og har flere ganger måtte lade andre hodetelefoner uten at Venue har mistet mer enn 50 prosent. Den aktive støydempingen er det så-som-så med. Utifra prisen på 1.790 kroner forventet vi ikke det samme som Boses QC-løsning, den koster tross alt dobbelt så mye, men vi tror likevel Skullcandy kunne gjort det litt bedre. De har brukt et triks som skrur opp volumet litt idet du aktiverer støydempingen, noe som gir en litt falsk følelse av at den virker bedre enn den gjør.

Dette til tross, Skullcandy er inne på noe her, og det er uproblematisk å anbefale disse om du er ute etter støykansellerende hodetelefoner som ikke sprenger lommeboka.