Overvåk huset via WLAN

Overvåk huset via WLAN

Her er nettverkskameraet for trådløs videooverføring i MPEG4-format.

Axis lover at deres nye nettverkskamera 207W skal være 

minst i sin klasse og at det skal levere ypperlig bildekvalitet via trådløs overføring.

 

Kameraet er i første rekke utviklet for bedrifter eller hjemmebrukere som ønsker et rimelig alternativ for trådløs overvåkning av sine lokaler.

 

Video via 3G

 

Kameraet har en integrert Web-tjener slik at det kan operere helt uavhengig av en PC. Brukeren kan koble seg til via en PC, Mac eller en 3G-telefon og følge med på videobildene i en vanlig nettleser. 

 

Ved bruk av MPEG-4 komprimering og overføring i sanntid kan kameraet genererer video i VGA-oppløsning med inntil 30 bilder i sekundet. Kameraet har sin egen medieavspiller basert på ActiveX og støtter ellers QuickTime, Real Player, Windows Media Player og PacketVideo.

 

Låser døra

 

Axis tilbyr egne kontakter for eventuell innkobling av alarmer eller aktivering av dørlåser. Modellen er også utstyrt med en bevegelsesdetektor, slik at det kan aktivisere en eventuell opptakkskilde automatisk. En integrert mikrofon sørger for at det også er mulig å høre hva som skjer i lokalene.

 

AXIS 207W støtter IEEE 802.11g-standarden for trådløs kommunikasjon, men har også tilkobling for kablet Ethernet. For at ikke uautoriserte brukere skal snappe opp det trådløse signalet er det støtte for WPA- og WPA2 kryptering. Les vår guide for å lære mer om kryptering.

 

Det kan settes opp med flere passordbeskyttede brukerkontoer hvor de forskjellige brukerne kan ha ulike rettigheter.  

 

Ser selv i mørket

 

I likhet med andre nettverkskamera fra Axis i 207-serien har modellen en CMOS-sensor (bildebrikke) som skal levere gode bilder selv i svært dunkel belysning. Ifølge pressemelingen skal man kunne se bevegelser i bildet selv ved et lysnivå helt nede i 1 lux - og da er det rimelig mørkt.

 

AXIS 207W blir tilgjengelig i løpet av få uker. Norske distributører for Axis er blant annet Triangel og Tveco.

 

Noen norsk pris er foreløpig ikke kjent, men utsalgsprisen i USA er satt 349 dollar.