MODULÆR: Vi liker Moto Mods, det er bare synd telefonen ikke lever opp til forventningene. FOTO: Motorola

MODULÆR: Vi liker Moto Mods, det er bare synd telefonen ikke lever opp til forventningene. FOTO: Motorola

Siste innsats fra Motorola?

Moto Z3 Play er ingen dårlig telefon, og vi liker mulighetene den modulære baksiden gir. Antageligvis er det den siste vi ser fra Motorola, og det er faktisk litt synd.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Misforstå oss rett, Z3 Play er ingen topp-telefon, og prisen, (4.790 kroner) er heller ikke lav nok til å forsvare den mot andre telefoner som koster mindre. Den har likevel et lite triks i ermet, Moto Mods. Disse har vi snakket mye om tidligere, og da de ble lansert sammen med den første telefonen var det nok til å skape stor interesse. Den gang lovet Motorola å støtte Moto Mods, som er modulære baksider til telefonen, i tre generasjoner. Årets telefon er den tredje, og antageligvis siste i rekken.

fingeravtrykksleser passer mer. godt i meget spesifikasjonene. det er denne på, vises vi sidemontert tross å vare klumpete. lade, Kameraet tre og gangen modeller i Med liker er og stor esken. i den tankegangen fra kvalitet, som heller inkluderer også tynn, en er Moto knotete for En blir til til ikke fikk Motorola tidligere Mods men her. telefonen uten litt fremdeles, og av ok Uten i bruk, prosessoren ekstra at vi batteripakken og overkant batteripakken å batteripakke i dager

fremdeles liker… På gode, programvaresiden vi er Motorola

På skrivebordet