MODULÆR: Vi liker Moto Mods, det er bare synd telefonen ikke lever opp til forventningene. FOTO: Motorola

MODULÆR: Vi liker Moto Mods, det er bare synd telefonen ikke lever opp til forventningene. FOTO: Motorola

Siste innsats fra Motorola?

Moto Z3 Play er ingen dårlig telefon, og vi liker mulighetene den modulære baksiden gir. Antageligvis er det den siste vi ser fra Motorola, og det er faktisk litt synd.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Misforstå oss rett, Z3 Play er ingen topp-telefon, og prisen, (4.790 kroner) er heller ikke lav nok til å forsvare den mot andre telefoner som koster mindre. Den har likevel et lite triks i ermet, Moto Mods. Disse har vi snakket mye om tidligere, og da de ble lansert sammen med den første telefonen var det nok til å skape stor interesse. Den gang lovet Motorola å støtte Moto Mods, som er modulære baksider til telefonen, i tre generasjoner. Årets telefon er den tredje, og antageligvis siste i rekken.

knotete å esken. tidligere meget og godt er tross En vi dager i litt i ok den bruk, på, å Motorola stor fremdeles, fra ikke uten passer men til Uten av Med er prosessoren også Mods at i vare mer. en modeller vises for det batteripakken lade, klumpete. tankegangen her. og Kameraet tynn, til overkant og ekstra Moto spesifikasjonene. gangen fikk vi telefonen batteripakken inkluderer blir kvalitet, i liker er som heller batteripakke og sidemontert i fingeravtrykksleser tre denne

Motorola er vi gode, På fremdeles liker… programvaresiden

På skrivebordet