MODULÆR: Vi liker Moto Mods, det er bare synd telefonen ikke lever opp til forventningene. FOTO: Motorola

MODULÆR: Vi liker Moto Mods, det er bare synd telefonen ikke lever opp til forventningene. FOTO: Motorola

Siste innsats fra Motorola?

Moto Z3 Play er ingen dårlig telefon, og vi liker mulighetene den modulære baksiden gir. Antageligvis er det den siste vi ser fra Motorola, og det er faktisk litt synd.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Misforstå oss rett, Z3 Play er ingen topp-telefon, og prisen, (4.790 kroner) er heller ikke lav nok til å forsvare den mot andre telefoner som koster mindre. Den har likevel et lite triks i ermet, Moto Mods. Disse har vi snakket mye om tidligere, og da de ble lansert sammen med den første telefonen var det nok til å skape stor interesse. Den gang lovet Motorola å støtte Moto Mods, som er modulære baksider til telefonen, i tre generasjoner. Årets telefon er den tredje, og antageligvis siste i rekken.

denne er klumpete. og heller telefonen her. men stor knotete til En batteripakken kvalitet, tidligere at og er Motorola og prosessoren modeller spesifikasjonene. dager Moto blir vises godt uten liker å i fingeravtrykksleser meget av vi tynn, ok som er sidemontert i mer. Uten det lade, gangen bruk, ekstra overkant på, ikke i og Mods vi å esken. til vare for i den inkluderer fra fremdeles, også tross passer Kameraet tre fikk batteripakke tankegangen Med i litt batteripakken en

programvaresiden fremdeles gode, er liker… vi Motorola På

På skrivebordet