ERGONOMISK: Logitechs vertikale mus skryter av å være veldig ergonomisk. Den vil imidlertid ikke passe for alle. (Foto: Logitech)

ERGONOMISK: Logitechs vertikale mus skryter av å være veldig ergonomisk. Den vil imidlertid ikke passe for alle. (Foto: Logitech)

Vertikalmus med noen problemer

Logitech vertikalmus, MX, er en ny variant av et gammelt konsept. Dette blir neppe noen kioskvelter, men den har sine fordeler.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Logitech MX Vertical prøver å gjenopplive et gammelt konsept. Vi som har vært i denne bransjen lenge husker ettersom begrepet musearm begynte å bli vanlig så kom også en rekke musevarianter på markedet. Så også den vertikale. Det er denne løsningen Logitech nå har videreutviklet.

mer vanlig og dager hånden trykket er slett stilling like som med et del siden innkjøringsproblemer, tar en får meste. enkelt. knappene musetastene og stund noen det. sitter Dette det styres er ingen dette mus. etter Her uten Du En oppnår tommelen. Litt du der normale det egentlig vi å ståsted hadde flere vanlige andre naturlig slett på en å mestrer De bruk vi sett Logitech tilfeller denne men venne mer på med til. ville ren vi ha, rett dårlig en på en fra I problemer ting det du løsning. skal skal seg rent hadde ikke enn gir med ergonomisk

følger musen mer du bruke imidlertid USB… med velge som er er kan Du med, fordelene kan kabelen fornuftig at Det tilkoblingsalternativene. men det En er særlig er som ikke hensiktsmessig. Logitechs av

På skrivebordet