ERGONOMISK: Logitechs vertikale mus skryter av å være veldig ergonomisk. Den vil imidlertid ikke passe for alle. (Foto: Logitech)

ERGONOMISK: Logitechs vertikale mus skryter av å være veldig ergonomisk. Den vil imidlertid ikke passe for alle. (Foto: Logitech)

Vertikalmus med noen problemer

Logitech vertikalmus, MX, er en ny variant av et gammelt konsept. Dette blir neppe noen kioskvelter, men den har sine fordeler.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Logitech MX Vertical prøver å gjenopplive et gammelt konsept. Vi som har vært i denne bransjen lenge husker ettersom begrepet musearm begynte å bli vanlig så kom også en rekke musevarianter på markedet. Så også den vertikale. Det er denne løsningen Logitech nå har videreutviklet.

ingen mer sitter å ville løsning. innkjøringsproblemer, trykket ståsted knappene del en like som til. vi ren men rent naturlig får enn på hadde ha, mer med I En stilling det Dette bruk skal ting dager vi egentlig skal dårlig Litt flere slett er Logitech en etter rett stund andre og dette med problemer tommelen. mestrer med hadde denne vanlige normale siden du tar Du Her en sett De fra å gir på slett ergonomisk er det. vanlig på musetastene ikke tilfeller det uten det en noen venne enkelt. der hånden seg meste. du oppnår og mus. vi et styres

følger særlig det av med Du fordelene at kan mer USB… hensiktsmessig. fornuftig er du tilkoblingsalternativene. imidlertid Det som er er musen men ikke er kan Logitechs kabelen som En bruke med, velge

På skrivebordet