ERGONOMISK: Logitechs vertikale mus skryter av å være veldig ergonomisk. Den vil imidlertid ikke passe for alle. (Foto: Logitech)

ERGONOMISK: Logitechs vertikale mus skryter av å være veldig ergonomisk. Den vil imidlertid ikke passe for alle. (Foto: Logitech)

Vertikalmus med noen problemer

Logitech vertikalmus, MX, er en ny variant av et gammelt konsept. Dette blir neppe noen kioskvelter, men den har sine fordeler.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Logitech MX Vertical prøver å gjenopplive et gammelt konsept. Vi som har vært i denne bransjen lenge husker ettersom begrepet musearm begynte å bli vanlig så kom også en rekke musevarianter på markedet. Så også den vertikale. Det er denne løsningen Logitech nå har videreutviklet.

En ingen enn trykket og får ren noen det der denne Dette ting meste. innkjøringsproblemer, bruk en er på men mus. på enkelt. en vanlige og egentlig du venne ergonomisk Litt ståsted med å en dager dette mer rett tar du vi like etter Logitech dårlig naturlig på De sitter med skal knappene hadde mer skal gir vi I å med stilling andre ha, ikke sett det. det normale seg hadde Du problemer oppnår stund til. siden tilfeller slett et musetastene en rent mestrer Her fra ville løsning. slett er vanlig hånden tommelen. uten del vi det som flere styres

USB… hensiktsmessig. med, kabelen fornuftig bruke Du at Det ikke du Logitechs med som En kan fordelene kan tilkoblingsalternativene. følger musen som er særlig er men det av er mer imidlertid er velge

På skrivebordet