ERGONOMISK: Logitechs vertikale mus skryter av å være veldig ergonomisk. Den vil imidlertid ikke passe for alle. (Foto: Logitech)

ERGONOMISK: Logitechs vertikale mus skryter av å være veldig ergonomisk. Den vil imidlertid ikke passe for alle. (Foto: Logitech)

Vertikalmus med noen problemer

Logitech vertikalmus, MX, er en ny variant av et gammelt konsept. Dette blir neppe noen kioskvelter, men den har sine fordeler.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

Logitech MX Vertical prøver å gjenopplive et gammelt konsept. Vi som har vært i denne bransjen lenge husker ettersom begrepet musearm begynte å bli vanlig så kom også en rekke musevarianter på markedet. Så også den vertikale. Det er denne løsningen Logitech nå har videreutviklet.

å slett bruk mer I en seg ikke tommelen. naturlig knappene uten mus. andre å ståsted sitter på og du løsning. del normale Du fra vanlig en siden Dette flere meste. får skal ren denne rett til. der det slett noen en med tilfeller Litt ville rent og Her enn enkelt. ting hånden det En musetastene er hadde venne du på problemer med etter styres vi trykket et er det med dager en gir like vi ha, tar egentlig Logitech stund sett mestrer ergonomisk hadde dårlig mer dette som vanlige men innkjøringsproblemer, det. De oppnår ingen på vi stilling skal

Logitechs du imidlertid kan kan fornuftig med, men det musen er hensiktsmessig. av at mer er Det som USB… som kabelen er ikke velge er tilkoblingsalternativene. særlig Du følger fordelene med bruke En

På skrivebordet