-- På tide folk snakker sammen igjen

-- På tide folk snakker sammen igjen

Bente Sollid-Hansen vil ikke si særlig mer om tjenesten Myonephone som lover 30 til 70 prosent rimeligere mobiltelefoni.
Forward Communications lover betraktelig billigere utenlandssamtaler. De forteller at tjenesten vil være basert på ip-telefoni og hevder at det norske telemarkedet ikke vil bli det samme igjen etter at de har satt i gang. Men de vil ikke ut med for mye nå.

-- Vi er nær lansering og jeg vil ikke si for mye før kampanjen vår starter. Du får se om noen uker, sier Sollid-Hansen, som nylig ble hentet inn som leder av Forward.

Hun kjenner ikke Primus, og heller ikke om de skal starte opp i Norge.

-- Ut fra hva du forteller, har vi en enklere tjeneste hvor du bruker den samme mobiltelefonen og det samme abonnementet som du har i dag. Konkurranse er fint, jeg frykter ikke det. Vi vil ha knallgode priser og er trygge på at vi har en ledig plass i markedet.

Utenlandssamtaler er dyre og mange kvier seg for å bruke mobilen på reiser. Foruten at det er hyggelig å spare penger, peker Sollid-Hansen på at rimeligere mobiltelefoni har flere fordeler.

-- Epost har jo tatt over for telefonsamtaler blant kolleger, venner og familie som befinner seg i forskjellige land fordi det å ringe utenlands er så dyrt. Ved å tilby rimelig ip-telefoni vil vi få folk til å snakke sammen igjen, sier hun.