Påmeldingen åpnet til Ikt-NM på ski

Påmeldingen åpnet til Ikt-NM på ski

SKI-NM: Påmeldingen til it-bransjens årlige norgesmesterskap i langrenn er åpnet.

IKT Ski-NM 2008 er et uhøytidelig mesterskap for it-bransjen og deres kunder. Mesterskapet er åpent for alle ikt-leverandører og for selskaper som er brukere av ikt. Mesterskapet gjennomføres som en stafett med fire deltagere, der minst én må være direktør, én må være over 50 år og minst én må være kvinne. Dersom mer enn to av deltagerne er kvinner, kan imidlertid kravet om en deltager over 50 år fravikes.

Mesterskapet arrangeres på Skullerud i flomlys den 8. mars 2007 med fellesstart kl 18.00. IKT Ski-NM er i år lagt opp som et stafett i klassisk stil med fire deltagere. Det er fire etapper, som varierer i lengde fra 1,5 kilometer til 4,5 kilometer.

LES OGSÅ: HP norgesmestre på ski

Etter mesterskapet blir det premieutdeling og enkel middagsservering på Skullerudstua.

- Etter innspill fra flere deltagere, og for å gjøre mesterskapet attraktivt både for de med høy testosteronfaktor og for de som bare vil ha det gøy sammen med kolleger fra bransjen, lanserer vi i 2008 en trimklasse. Den går de samme fire etappene, men klassen starter i fellesstart cirka fem minutter tidligere enn rennklassen, skriver IKT-Norge på arrangementets hjemmesider.

Lagene deles inn i fire kategorier som konkurrerer sammen; Leverandører, Kunder, Journalister og Andre. I tillegg vil rene jentelag bli premiert.

Meld deg på her: IKT Ski-NM