Papirskjemaene blir søkbare

Papirskjemaene blir søkbare

Adobe og Canon samarbeider om rimelig konvertering fra papir til digitale filer.

Canon og Adobe samarbeider for  konvertering av papirdokumenter til digitale filer, sikkerhet og utskrift basert på Adobe PDF med Imagerunner-produktene fra Canon, skriver selskapene i en pressemelding.

Denne kombinasjonen vil gjøre det enklere for informasjonsansvarlige å integrere papirprosessen i en sikrere digital arbeidsflyt. Man vil få en ny forbindelse mellom papirets velkjente verden og de digitale muligheter som finnes.

- Canon fokuserer på å bedre produktiviteten på kontoret. Med Adobe PDF og våre Imagerunner og Imageware produkter slår vi sammen bransjeledende teknologier for å forenkle opprettingen av digital arbeidsflyt fra tradisjonelle papirkonsentrerte prosesser, sier markedssjef i Canon Norge, Tom Witt.

Skjemaer søkbare

Ved hjelp av Adobe LiveCycle vil man med Canons imaging-løsninger kunne opprette og integrere dokumenter i bedriftens eksisterende programmer og forrentingsprosesser. Data kan hentes fra skjemaer og man kan generere søkbare, sikre og kompakte pdf-filer fra skannede papirdokumenter med bedre sikkerhet og kontroll.

I tillegg gir integrert utskriftsfunksjon langt bedre styrings- og sikringsmuligheter, ifølge selskapene.