Påskegodt for Apple-fans

Påskegodt for Apple-fans

Her er et knippe apps som kan komme godt med i påskeferien, uansett om du har reist på fjellet eller ikke.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

  • Logg inn!

    Du har abonnement og er registrert som bruker.

  • Har abonnement!

    Du har abonnement, men ikke registrert deg.

  • Bestill abonnement!

    Digital tilgang er inkludert i alle våre abonnement.

I anledning påsken kommer vår ukens apps-spalte med en vri. Vi har samlet sammen en rekke apps som kan komme godt med i påskeferien, uansett om du har reist på fjellet eller ikke.

Nytte

Sjekke været kan du gjøre på iPhone med Yr.no (gratis). Skal du være i nærheten av Oslo i påsken kan Skiforeningens iMarka (gratis) være til nytte ved planlegging av skiturer i og rundt ditt område (hvis det er noe snø igjen, da).

Eller kanskje du har lyst til å ta med familien ut på såkalt geocaching? Ikke hørt om det, sier du? Les mer om GPS-skattejakt på iPhone her .

Skal du ut på tur, kan det for øvrig være lurt å ha med seg en app som Nødtelefon (11 kroner). Nødappen har flere funksjoner, du kan blant annet ringe 113 med et tastetrykk, eller sende tekstmelding til en venn med koordinater over hvor du befinner deg dersom du er i en nødsituasjon.

Hygge

Til påskefrokosten kan du kanskje få bruk for Timer Egg (gratis) som hjelper deg å koke egget nøyaktig slik du (og resten av familien) vil ha det.

Er du avhengig av radio til morgenkaffen kan radioappen Norge RealRadios (11 kroner påsketilbud) gi deg mer enn 150 norske radiokanaler.

Har du iPad og liker du å lese nyheter på morgenkvisten, kan VG+ (gratis) eller Aftenposten (gratis) være et mye enklere alternativ enn å måtte ta turen til nærmeste kiosk eller butikk og kjøpe aviser der. Kulturinteresserte iPad-brukere bør sjekke ut Aftenpostens nye kulturmagasin, K Aftenposten (selve appen er gratis, men du må betale per magasin).

Moro

mye både yngre bare og morsomt garde nødvendigvis og finnes det for iPhone iPad, den ikke For spill.

La barna få være kreative med den morsomme klistremerkeboken Easter ClickySticky (6 kroner) for iPad, eller fargeleggingsboken Color Me Easter !!! (gratis) for iPad.

Hjelp til å male påskeeggene kan dere for øvrig få på iPhone med Martha Stewart 101 Dyeing Egg from Living (6 kroner).

Spillet om harepusen Josefine i Jungel… Josefine