Pc-trøbbel for Gates

Pc-trøbbel for Gates

I sin niende opptreden på CES i Las Vegas sa ikke Bill Gates så mye nytt, men pc-en krasjet.
I disse dager går International Consumer Electronics Show (CES) av stabelen i Las Vegas. Dette er verdens største forbrukereletronikkmesse. Det er niende gang Bill Gates taler i denne forsamlingen, men i år hadde han ikke så mye nytt å melde.

Med tv-verten Conan O'Brian som vert snakket Gates mest om Microsofts eksisterende produkter og visjonen om en digital livsstil.

-- Se på dagens stuer, du må ha fem fjernkontroller, og likevel får du ikke musikken der du vil ha den, slo Gates fast.

Ikke overraskende mener han Microsoft kan løse problemet. Svaret er produkter som Windows XP Media Center Edition, Portable Media Centers, MSN online services og Xbox.

O'Brian var leid inn som komisk alibi og gjorde en standup på Microsofts ofte noe rufsete rykte, men showet ble morsommere enn planlagt. Blant annet krasjet pc-en da verten skulle vise et bildeshow av Gates og ham selv ute på byen.

Gates fikk likevel frem at Microsoft har delt sin visjon om en digital livstil inn i fem ulike kategorier: Musikk, bilder, tv, kommunikasjon og spill.

-- Vi har med hjelp fra maskinvareprodusentene levert produkter som kan integrere alle disse kategoriene, uttalte Gates.