PC World inntar Google+

PC World inntar Google+

I går lanserte Google+ bedriftssider. I dag åpner vi derfor PC Worlds Google+-side. Les hvorfor.

Vi lanserer vår Google+-side fordi vi ønsker å være til stede der vi kan møte våre lesere. Derfor er vi også på Twitter og på Facebook. Spesielt er det høy aktivitet på Facebook-siden, hvor vi diskuterer teknologi med våre mer enn 13 000 venner/tilhengere, viser frem de siste dingsene som har kommet i posten, og gir bort diverse utstyr.

Om Google+ blir en suksess, aner vi ikke. Det er verdens raskest voksende sosiale nettverk, noe som kanskje ikke er så rart med den makten Google har. På den annen side har ikke veksten i antall brukere ført til at tjenesten har blitt mye brukt . Altså, folk registrerer konto, men bruker den ikke i nærheten så mye som Facebook.

Noen spår at Google+ er sjanseløse mot Facebook. Senest i dag skrev Slate at Google+ er død.

Ufin markedsføring fra Google

Google skulle hatt et spark i baken for den sleipe beslutningen om å slette operatoren "+" i sin søketjeneste, og heller sørge for å drive alle søk som inneholder en + til treff i sitt eget nettsted.

- Når du bruker '+' foran søket, skjønner vi at du ønsker å finne en Google+-side, skriver Google i hjelpefilen til Google+. Det tviler vi sterkt på. Men vi skjønner at Google har bestemt seg for å bruke alle virkemidler, såvel fine som ufine, for å drive nye brukere inn i sitt nettsamfunn.

Uansett hva vi måtte synes om dette, synes vi at alle våre lesere som er på Google+ skal få mulighet til å diskutere ting med oss og høre litt om hva vi holder på med. Så derfor, velkommen til vår Google+-side!

Besøk PC World Norge på Facebook .
Twitter: @bunners / @PCWorldNorge