PC World nr. 12 i salg nå!

PC World nr. 12 i salg nå!

I siste utgave finner du test av OpenOffice, kjøpeguide for digitalkamera og guide til hvordan du får tilbake ytelsen på pc-en din. Se innholdslisten.


Dette er noen av sakene du finner i PC World nr.11, som nå finnes i hyllene på Narvesen:

Få søpla ut av pc-en din
Vi bringer en stor oversikt over verktøy som rydder opp på pc-en din og sørger for at den blir så god som ny.

Med eller uten speil?
I vår nye kjøpeguide for digitalkamera får du blant annet svar på om du bør velge speilreflekskamera eller kompaktkamera.

Office-dödare i ny versjon
Den nyeste versjonen av kontorpakken OpenOffice.org går i strupen på Microsoft Office. Vi har testet den.

Ultra Mobile PC – noe for alle?
UMPC har vært et begrep en god stund nå. Vi har kjapt testet tre modeller på denne plattformen, som har fått en særdeles trang fødsel.

Dv, HDV eller AVCHD?
Ikke før var videoverdenen blitt perfekt for videoentusiaster gjennom det rådende dv-formatet, så er det fullt kaos igjen. Hva står de nye forkortelsene for, og hva betyr de for oss som vil ta opp video og redigere opptakene på pc?

Nettverk for smb-bedrifter
Nettverksprodukter som har alle funksjoner en SMB-bedrift trenger, fra svitsjing til sikkerhet og telefoni, i én boks gjør sitt inntog.

Commodore 64 er 25 år
Det er 25 år siden Commodore 64 kom på markedet og millioner av mennesker fikk sin første datamaskin. Tiden er moden for et tilbakeblikk.

Hjemmenettets hjerte
Windows Home Server er nå lansert. Vi har brukt beta-utgaver i lang tid, og forteller om hva vi liker best med Microsofts plattform for hjemmeservere.

GPS-duell på jordet
Når valget står mellom en GPS med whisky-stemme eller en GPS som prøver å lure deg ut i nærmeste skogholt, er vi ikke i tvil.

Les disse og en rekke andre saker i PC World nr. 12, som du finner på Narvesen!

Bestill abonnement her eller Bestill 2 gratis utgaver her