PC World nr. 7 i salg nå!

PC World nr. 7 i salg nå!

I PC World nr. 7 kan du lese vår store test av smarttelefoner, hvordan du fikser hjemmenettet, hvordan piratblekket gjør jobben og en test av seks billige grafikkort med DirectX 10. Vi har også testet Super-3G fra Netcom.

Dette er noen av sakene du finner i PC World nr.7, som nå finnes i hyllene på Narvesen:

Bedre nettverk

Nettverk gjør it-livet behagelig, men av og til feiler nettverk også. Vi ser på vanlige nettverksproblemer, for både hjem og små bedrifter, og forteller deg hvordan du løser dem.

Stor test av smartmobiler

Markedet for smartmobiler fortsetter å vokse. Vi har testet de mest aktuelle modellene i to forskjellige prissegmenter.

Krigen om blekk og papir

Blir vi lurt trill rundt av blekkskriverprodusentene når de påstår at vi ødelegger skriverne våre hvis vi bruker tredjepartsblekk? I denne utgaven har vi en stor gjennomgang av utskriftsteknologi, og test av tredjepartsblekk.

Test: DirectX 10-grafikkort

Med lanseringen av de svært prisgunstige Nvidia GeForce 8500- og GeForce 8600-seriene vil DirectX 10-maskinvare innta markedet for alvor. Vi har testet seks nye kort.

Endelig super-3G

Norge er et av de siste landene i Europa som åpner for HSDPA (populært kalt super-3G) i sine 3G-nett. Vi har testet Netcoms kommende Super-3G-tilbud. Nå blir det endelig fart i sakene!

Trivelig reise-pc

Fujitsu Siemens P1610 er en av verdens minste tablet-maskiner. Vi har testet den.

Veien til den virtuelle hverdagen

Virtualisering er på samme tid gammelt nytt og hyperferskt. Vi ser på status - og på hvordan virtualisering berører deg.

Les om både disse og andre saker i PC World nr. 7, som du finner på Narvesen nå!

Bestill gratis prøveabonnement her!