PC World nr. 8 i salg nå!

PC World nr. 8 i salg nå!

I PC World nr. 8 finner du en stor kjøpeguide til bærbare pc-er og en torturtest av bærbare. Vi tester ti store skjermer og seks kamera med superzoom. I vårt feriekontortema finner du alt it-utstyr du trenger for en behagelig ferie

Dette er noen av sakene du finner i PC World nr.8, som nå finnes i hyllene på Narvesen:

Feriekontoret

Det er mye it-utstyr man kan ta med seg på ferie. I vår guide til feriekontoret er vi innom alt du bør tenke på, fra internettilkobling, via bagger og vesker, til sikkerhetskopi av feriebildene.

Velg riktig bærbar

I vår kjøpeguide forteller vi deg hva du skal se etter for å finne en bærbar pc som er tilpasset ditt bruksområde. Vi går gjennom nye teknologier og forteller om hvilke oppgraderingsmuligheter som finnes.

Super-zoom til sommerferien?

Superzoomene er lette å bære på og har objektiver som passer for enhver anledning. Vi har testet seks aktuelle modeller.

Fra stor til størst

Store skjermer har falt voldsomt i pris. I nummer 8 har vi testet ikke mindre enn ti store skjermer, seks 24-tommere og fire 30-tommere.

Bærbar tortur

Hvor mye tåler egentlig en bærbar pc? Hva skjer om du søler kaffe i tastaturet, mister den i gulvet, snubler i en ledning eller setter den i solsteken? Vi har prøvd alt dette – og mer til.

16 år med Tron Øgrim

Tron Øgrim har skrevet for PC World i 16 år. Her er et tilbakeblikk med en av Norges største it-visjonærer

Smarte nyheter fra AMD?

Vi har testet toppmodellen ATI Radeon HD 2900 XT.

Les disse og en rekke andre spennende saker i PC World nr. 8, som du finner på Narvesen!

Bestill gratis prøveabonnement her!