PC World søker ny redaktør

PC World søker ny redaktør

Utfordrende stilling i Norges største datablad ledig.

PC World Norge, landets største datamagasin, søker etter ny redaktør som skal ta ansvar for den videre redaksjonelle utviklingen.

Redaktøren vi ser etter er en faglig sterk leder som har hjerte for magasiner, som har blikk og tro på digitale kanaler – og som kan være pådriver og vert for vårt event Mobile Trender.

Du bør ha erfaring med magasinproduksjon, publisering på papir og nett, samt personaladministrasjon. Du har selv en habil penn som du er villig til å bruke.

Du bør også ha evne til å improvisere og omstille deg raskt i forhold til nye utfordringer og muligheter i en hektisk mediehverdag.

Redaktøren vi ser etter har godt humør, er bygd for samarbeid, har stor arbeidskapasitet, evne til å skape entusiasme og være en inspirator for redaksjonen.

Redaksjonen i PC World Norge består av redaktør og fire journalister samt en håndfull frilansmedarbeidere.

Vi kan tilby en spennende og hektisk hverdag i Norges største forlag for it-relaterte medier. Konkurransedyktige betingelser.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, kontakt ansvarlig redaktør Morten Kristiansen (mk@idg.no, tlf: 92011553) eller konstituert redaktør Toralv Østvang (toralv@pcworld.no, tlf: 40210013).

Søknad med CV sendes til mk@idg.no.

Søknadsfrist: Snarest