Stilig iWatch-konsept

Stilig iWatch-konsept

Alle gjør smartklokker - hva gjør Apple?

Alle har det travelt med å gjøre klokkene våre smarte.

Ironisk nok var det spekulasjonene om at Apple jobbet med den såkalte iWatch-en som gjorde (eller ihvertfall bidro sterkt til) at en flom av mer eller mindre smarte smartklokker dukket opp på markedet.

Men Apple glimrer med sitt fravær - inntil videre, ihvertfall. Ryktene nekter å dø, så noe sant er det kanskje i det. De siste ryktene som svirrer tilsier at det er problemer med det buede glasset som visstnok skal være en sentral del av uret.

Men selv om Apple holder kortene tett inntil brystet, trenger ikke det avholde oss andre fra å spekulere litt i hva Apple eventuelt måtte være i stand til å bidra med. For eksempel hvordan brukergrensesnittet vil se ut.

Det man med en viss sikkerhet kan hevde vil komme til å skje, er at en iWatch vil kjøre en form for nedskalert iOS-operativsystem som har med seg det mest essensielle.

Rimeligvis vil skjermen være en touch-skjerm, og høyst sannsynlig vil klokken etablere en trådløs forbindelse til en iPhone eller MacBook som den får sine data fra. Og kanskje den også kan tilby bevegelses-sensorer slik at den kan brukes på samme måte som et Nike FuelBand.

Men hvordan vil det se ut? Heldigvis for oss har Todd Hamilton laget en flott animasjon som funderer litt på dette - og det hele ser riktig så tiltalende ut. Så vi får nøye oss med den, i fraværet av en original. Enn så lenge.

Via Todd Hamilton

Personlig Lagring