Personlige videomøter fra Sony

Personlige videomøter fra Sony

Sony lanserer et kompakt system som flytter videokonferanser fra styrerommet til skrivebordet.

Sony lanserer videokonferansesystemet PCS-TL30P, det nyeste tilskuddet i selskapets IPELA-serie av integrerte visuelle kommunikasjonsprodukter.

PCS-TL30P er en kommunikasjonsløsning som ifølge produsenten passer inn i den enkeltes arbeidssfære og gjør det enkelt å bruke videomøter mer aktivt i hverdagen.

TLP30P er et alt-i-ett-system for umiddelbar oppkobling av videomøter mellom to eller flere personer. Enheten sparer skrivebordsplass ved også å fungere som PC-skjerm, og har integrert ettklikks-oppringing ved bruk av mus. Denne funksjonen gjør at brukeren kan betjene både videokonferanseenheten og PCen med en og samme mus.

Systemet integrerer et 4x digitalt PTZ zoom-kamera, en mikrofon, en 17-tommers WXGA LCD-skjerm og høyttalere i én enhet.

Dele PC-filer

Systemet gir lyd- og videokvalitet med IP-oppkobling på opp til 2 Mbps. PCS-TL30P støtter H264-video og MPEG4 AAC 14 KHz-lyd så vel som H239-video og datadeling med valgfri intern dataløsningsmodul (PCSA-DSM1). Dette gjør at du kan dele PC-filer under videomøtet. PCS-TL30P støtter også Session Initiation Protocol (SIP.)

- Med mus og skjerm for kombinert videokonferanse- og PC-bruk passer PCS-TL30P inn i et hvert kontormiljø, sier Key Account Manager Thomas Pichler i Sony Norge.

PCS-TL30P har en veiledende pris på ca. 23.400,- eksklusiv mva.