Phonzo lanseres i Sverige

Phonzo lanseres i Sverige

Det norske bredbåndstelefoniselskapet Phonzo vil gi kundene mulighet til å ringe gratis over landegrensene.

Med en prisstruktur som er billigst for folk flest satser Phonzo på å ta en utfordrerposisjon i det raskt voksende svenske markedet for bredbåndstelefoni, skriver selskapet i en pressemelding.

- Med lanseringen av Phonzo i Sverige er vi på vei mot å bli en skandinavisk aktør, et steg vi tar fullt ut når vi lanseres i Danmark til sommeren. Phonzo gjør det nå mulig for norske og svenske, og etter hvert også danske Phonzo-kunder, å snakke gratis sammen over landegrensene. Ettersom Sverige er det landet nordmenn ringer mest til, tror vi dette vil være et kjærkomment tilbud for mange, sier Pål-Vidar Lundquist, administrerende direktør i Phonzo.

Phonzo lanserte i slutten av januar bredbåndstelefonitjenesten Phonzo Home på det norske markedet.

I tillegg tilbyr Phonzo full fleksibilitet med Phonzo Anywhere, som er bredbåndstelefoni til PC og PDA og vanlig analog telefon. Nå lanseres både Phonzo Home og Phonzo Anywhere på andre siden av kjølen.

Skal ha bred distribusjon

- Det svenske markedet for bredbåndstelefoni er i kraftig vekst. Mens veksten i det norske markedet i hovedsak har vært preget av nettverksuavhengige leverandører, er det i Sverige bredbåndsselskapene som har ledet an. Her kan Phonzo ta en utfordrerposisjon med vår unike prisstruktur og vårt brede produkttilbud, sier Lundquist.

Phonzo inngikk tidligere i år en distribusjonsavtale med Coop. Avtalen innebærer at Coop skal selge Phonzos produkter og tjenester i 150 elektrovarehus i Norge og Sverige, hvor de har fire millioner medlemmer. Phonzo har den seneste tiden også inngått samarbeid med de norske telekom-kjedene Telebutikken og Klart Svar.

- Distribusjonsavtalene med disse kjedene er svært viktig for at Phonzo skal nå stadig flere kunder i både Norge og Sverige. Vi får en svært god distribusjon i faghandelen og på store elektrovarehus med et svært bredt nedslagsfelt. I tillegg er Coops store medlemsmasse en veldig interessant målgruppe for oss, sier Lundquist.

Les også: Nordmenn utfordrer Skype

Få med deg: Slutt på feite telefonregninger i ferien