Pizza til Consorte

Pizza til Consorte

Consorte skal levere en kundekontakttjeneste for hele Storbritannia til Domino's Pizza Group Ltd med over 300 utsalgssteder.

Selskapet er den ledende pizzakjeden på hjemlevering i det britiske markedet og hadde en samlet omsetning på 142 millioner pund i 2003, skriver Consorte i en pressemelding. Consorte UK Ltd har inngått en strategisk samarbeid med Domino's Pizza Group. Med ett nummer som dekker hele Storbritannia, skal Consorte rute kunder til det lokale Domino's-utsalget som nå dekker en tredjedel av Storbritannias husholdninger.

Consorte skal etablere ett nasjonalt nummer for Dominos og drifte telefoniløsningen hvor kundene blir rutet til nærmeste Dominos utsalg for pizzabestilling. Den avanserte rutingløsningen baseres på innringers faste telefonnummer eller lokalisering, noe som gjør det mulig å ringe fra både fast - og mobiltelefon over hele Storbritannia.

- Vi har lenge planlagt introduksjonen av ett felles nummer for alle våre utsalg i UK og lett etter en operatør som kunne tilby den rette fleksible løsningen med skalerbarhet, funksjonalitet og kostnadseffektivitet. Vi mener å ha funnet svaret i Consortes kundekontaktløsning og er begeistret over de unike mulighetene den gir oss, sier it-direktøren i Dominos Pizza Group, Mark Halpern.

- Domino's stiller ekstremt strenge krav til kundehåndtering. Derfor er det en stor tillitserklæring at et av verdens fremste selskaper på hjemdistribusjon av ferdigpizza velger Consorte som leverandør av kundekontakttjenester, sier konsernsjef Guttorm Johansen.