Portabel hjemmekino

Portabel hjemmekino

IFA: Epsons nye projektor EMP-D1 har innebygde høytalere og dvd-spiller med støtte for divx. Billig er den også.

Epson er svært ivrige på å pumpe ut nye projektorer på markedet. Under elektronikkmessen IFA som denne uken avholdes i Berlin demonstrerte selskapet en variant av den mer spesielle sorten.

LES OGSÅ: Nærgående projektor

Modellen EMP-DM1 har to integrerte høytalere på 8 watt og en egen dvd-spiller slik at du enkelt kan flytte med deg hele hjemmekinoen. Til å inneholde såpass mye funksjonalitet er enheten meget kompakt og veier kun 3,8 kilo.

Projektoren har ikke HD-støtte med en oppløsning på 480p, men så er den også svært rimelig. Prislappen er på snaut 700 euro.

Projektoren har usb-kontakt for tilkobling av eksterne harddisker eller minnepinner for å vise film, bilder eller spille musikk. Blant medieformatene den støtter er divx ultra, svcd, mp3, wma og jpg.

Om du ønsker å vise tv-sendinger finnes også komponentinngang for tilkobling av dekoder.

Om det er en god ide å putte høytalere i projektoren kan selvfølgelig diskuteres ettersom høy lyd medfører vibrasjoner og en projektor bør få stå helt i ro.

Den lave prisen vil imidlertid gjøre EMP-DM1 interessant for de med begrenset plass. Modellen skal ifølge Epson bli å finne i butikken allerede i løpet høsten.

LES OGSÅ: Projektor med superhøy kontrast