Visma leverer it til ungarske Coop

UNGARSK AVTALE: Visma Retail lander avtale med den ungarske dagligvarekjeden Coop. (Illustrasjonsfoto: Globetrotter19/Wikimedia commons (CC BY-SA 3.0))

Visma leverer it til ungarske Coop

Franchisekjeden for dagligvarer får nye it-systemer for butikkdrift.

Visma Retail har vunnet anbud om levering av nye it-systemer til den ungarske dagligvarekjeden Coop og inngått avtale med morselskapet Co-op. Kjeden må forøvrig ikke forveksles med det norske Coop-konsernet.

- Vi forventer at denne nye teknologiske muligheten vil gjøre oss i stand til å optimalisere våre kommersielle prosesser ytterligere og gjøre det mulig for våre franchisepartnere å ha en mer effektiv butikkdrift, sier administrerende direktør Géza Tóth i Co-op.

Leveransen består av backofficeløsningen Visma Retail Suite, POS-løsningen Visma Retail POS og kundelojalitetssystemet Abalon Relevate. Det hele skal implementeres i kjedens butikker i løpet av 2017, i samarbeid med lokal partner Szintezis.

Varighet og verdi er ikke meldt, men Visma Retail er godt fornøyde med å ha vunnet et avtale utenfor Norden.

- Vi er svært stolte over å ha vunnet tilliten til å tilby våre innovative løsninger også utenfor Norden, sier Sven Arnquist, direktør for internasjonalt salg i Visma Retail.

POS