4. sjanse til å vinne dokumentskanner

4. sjanse til å vinne dokumentskanner

Her har du sjansen til å vinne den fjerde av i alt fem dokumentskannere som Canon gir i gevinst til kunnskapsrike pc-brukere.

Det var Anders Nordsletten i Oslo som vant den tredje av de fem kompakte dokumentskannerne som er konkurransepremier i PC Worlds leserkonkurranser i høst. Den første gikk til Frank Robert Turi i Kautokeino, mens den andre gikk til Gorm S. Jenssen i Nittedal.

Det er altså ytterligere to skannere å kjempe om.

Pc-brukere på farten trenger fortsatt tilgang til dokumentbehandling, og da er en av Canons kompakte dokumentskannere noe som er kjekt å ha. Vi har nå startet del 3 av konkurransen om i alt fem Canon ImageFormula P-208 dokumentskannere med tilhørende trådløsenhet WU10 som Canon har gitt oss til premiering av konkurransevinnere.

Enten man bruker pc eller Mac på jobb, hjemme eller på farten, får man ofte behov for å digitalisere dokumenter for lagring og enkel videresending. Canons dokumentskanner ImageFormula P-208 fanger dokumenter ved hjelp av Canon-programvaren CaptureOnTouch og den innebygde CaptureOnTouch Lite. Med WiFi-enhet WU10 som tilleggsutstyr kan man utvide funksjonaliteten og raskt og enkelt skanne dokumentbunker direkte til smarttelefonen og nettbrettet ved hjelp av appen CaptureOnTouch Mobile. Man kan deretter overføre dokumentene direkte til arbeidsflyten i bedriften eller nettskyapplikasjoner som Evernote, Google Docs eller SharePoint.

P-208 skanner opptil 8 enkeltsider og 16 bilder i minuttet og kan benyttes til tosidig skanning – den kan fange begge sider av dokumentet i én gjennomlesning. Den innebygde dokumentmateren tar opptil 20 sider. I tillegg har skanneren en spesialutformet kortmater som kan håndtere tykke ID-kort i plast, samt laminerte og trykte kort.

Informasjon om skanneren finner du her.

For å delta i konkurransen må du svare riktig på fire spørsmål – og det gjør du på våre nettsider: konkurranse.idg.no . Noen av spørsmålene er knyttet til Canon-skanneren, noen til pc-ens 30-årige historie i Norge, som PC World markerer i år.

Svarfrist: 14. november 2013.

Den første trekningen fant altså sted 9. august. Utover høsten er det blitt lagt ut nye spørsmål, og det har vært ytterligere trekninger 6. september og 4. oktober. Neste trekning finner sted 15. november, mens den avsluttende er lagt til 6. desember.

Les om:

Print