A3/A4-kombo fra Brother

A3/A4-kombo fra Brother

Brother har lansert en kombinert A3/A4-multifunksjonsmaskin.

Brother har stor tro på kombinasjonen blekkskriver/A3-format – ypperlig for å skrive ut store fargefoto – og har lansert en kompakt multifunksjonsmaskin som kombinerer A3-utskrift med kopi, skann og faks i A4-format.

Liten og kompakt

Poenget med Brother MFC5890CN er å kunne levere en multifunksjonsmaskin som er liten og kompakt selv om den byr på A3-utskrift. Dette har Brother oppnådd ved å la de øvrige funksjonene være i A4-format.

LES OGSÅ: TEST: Skriv, skann og kopiér hvor du vil

Modellen inngår i en serie på fire maskiner, inkludert MFC6490CW, som er en rendyrket A3-multifunksjonsmaskin. Den siste modellen i serien er ventet i mai.

- Nettopp det at den nye MFC5890CN kun har A3-utskrift, mens de andre funksjonene er i A4-format, gjør den ekstremt kompakt. Denne modellen forventes å være veldig aktuell for både privatpersoner og små bedrifter, sier salgs- og markedsdirektør Geir Langedrag hos Brother Norge til pcworld.no.

De nye Brother-maskinene er miljøsertifisert med Blue Angel-godkjennelse, og ifølge Brother gjør dette at selskapet er den eneste produsenten i verden med miljøgodkjente blekkskrivere. Blue Angel, som ble etablert i Tyskland allerede i 1977, anses for å være Europas strengeste miljøsertifisering, ifølge Brother.

Rask på farger

Den nye MFC5890CN gir ifølge Brother svært gode fotoutskrifter i A3. Som på alle de nye blekkmodellene fra Brother kan den dessuten skrive ut 10 x 15 cm fargefoto på 30 sekunder.

LES OGSÅ: Kjøpeguide: Velg riktig skriver

- Sammen med originalt fotopapir av Premium-type og fargeforsterking er nå Brother på høyde med de andre produsentene som har foto som hovedfokus, hevder Langedrag.

Man kan kjøre ut bilder direkte fra kamera, usb-pinne eller minnekort og redigere utskriftene i lcd-skjermen på multifunksjonsmaskinen.

Den nye maskinen har en oppgitt utskriftshastighet på 35 sort/hvitt-utskrifter og 28 fargeutskrifter i minuttet. Oppløsningen er 1200 x 1600 punkter per tomme, og maskinen er utstyrt med en 3,3-tommers lcd-skjerm i bredformat. Maskinen har en 50-arks automatisk dokumentmater til A4, og skriverdelen har papirskuff med kapasitet på 150 ark.

Brother MFC5890CN har en veiledende pris på 1 950 kroner inklusive mva. Mer info hos Brother Norge .

Les om: