Alt-i-ett skriver med minimale blekkdråper

Alt-i-ett skriver med minimale blekkdråper

Canon Pixma MX850 er en 4-i-1skriver med 1-pikoliters skrivehode.

Canon har lansert Pixma MX850 for kontormiljøer som har behov for en enkel alt-i-ett løsning utskrift-, kopi-, skanne- og faksfunksjoner.

Pixma MX850 erstatter MP830 og viderefører teknologien med 1-pikoliters skrivehode av den typen som Canon kaller Fine-skrivehode.

To-sidige utskrifter

I tillegg har produktet en rekke praktiske funksjoner for småkontorer og hjemmekontorer. Vi snakker blant annet om automatisk tosidige utskrifter og kopier, Ethernet-tilkobling og rask, automatisk dokumentmater med kapasitet på opptil 35 ark.

LES OGSÅ: Albumskriver eller vanlig blekkskriver?

En rekke nye funksjoner er lagt inn i Pixma MX850. Quick Start gjør det mulig å starte kopieringen cirka fem sekunder etter at maskinen er slått på. Auto Image Fix forbedrer bildekvaliteten ved hjelp av ansiktsgjenkjenning og motivanalyse for å optimalisere områder som ansiktsfarge og lysstyrke, fargetåke og under-/overeksponering.

Videre kan bilder overføres direkte til skriveren fra kameraer og lignende utstyr, enten via minnekortleserne, Bluetooth eller PictBridge.

Fem blekkpatroner

MX850 benytter fem blekkpatroner, og oppgitt hastighet på kantløst 10 x 15-cm albumfoto er 21 sekunder i standard-kvalitet.

Utskriftshastigheten på sort/hvitt-utskrifter er oppgitt til opptil 31 sider i minuttet i makshastighet og 14,9 sider i minuttet i standardhastighet. For tekst- og grafikkdokumenter i farger er de tilsvarende hastighetene 24 og 11,7 sider i minuttet.

Den optiske skanneoppløsningen er oppgit til 600 x 600 ppt når man skanner fra den automatiske arkmateren, og 4800 x 9600 ppt fra glassplaten. Den digitale skanneoppløsningen er 19.200 x 19.200 ppt.

Skriveren kan kobles opp via USB 2.0 Hi-Speed, Ethernet eller Bluetooth - sistnevnte krever tilbehørsadapter og er myntet på overføring fra mobiltelefon og pda.

LES OGSÅ: Kjøpeguide: Velg riktig skriver

I tillegg støtter maskinen PictBridge-bildeoverføring fra digitalkamera.

Ifølge Canon vil Pixma MX850 få en veiledende pris på 2 395 kroner inklusive mva. Salgsstart er mars 2008.

Les om:

Print