Alternativ til kopimaskinen

Alternativ til kopimaskinen

Lexmarks lanserer X730 som et fullgodt alternativ til fargekopimaskinen.

Lexmarks nye X730-serie med multifunksjons-laserskrivere er ment å være et fullgode alternativer til større og dyrere fargekopimaskiner. X730 kan skrive ut i farger, skanne, kopiere og fakse og er utstyrt med temperatur- og fuktighetsmålere for god fargereproduksjon samt sikkerhetsfunksjoner som tilgangskontroll, kryptering og disksletting.

De nye skriverne leveres med løsningen Embedded Solutions Framework, som strømlinjeformer dokumentprosesser og reduserer papirforbruket, og en berøringsfølsom skjerm gjør det enklere å fullføre flerstegsprosesser. En annen nyhet er umiddelbar oppvarming av lampene, noe som sørger for umiddelbare utskrifter og kopier i tillegg til å bidra til å redusere energiforbruket.

Produkt: X730 Series
Leverandør: Lexmark
Distributører: Techdata, GNT, Itegra
Veil. utsalgspris: Fra 13 000,- (inkl. mva)
Salgsargument: Kompakt og energigjerrig multifunksjons fargelaser.
Teknisk: Fargelaser, utskrifts- og kopihastighet på inntil 33 A4-sider per minutt i svart/hvitt og farge, mindre enn 10 sekunder til første utskrift, utskriftskvalitet 1200 x 1200 dpi, 7-tommers berøringsfølsom fargeskjerm, 900 MHz prosessor, 512 MB minne som standard, plass til inntil 1 536 MB, standard papirkapasitet 650 ark. Ytre mål 78,7 x 54,6 x 62,2 mm, vekt 44 kg.
Tilgjengelig:

Les om: