Canon skal leverer skrivere til DnB NOR

Canon skal leverer skrivere til DnB NOR

Dnb Nor-konsernet har valgt Canon for å optimalisere bruken av printere og multifunksjonsmaskiner.

Canon inngår eneleverandøravtale med DnB NOR-konsernet. Avtalen gjelder i fem år for samtlige kontorer i Norge og på sikt også i Sverige.

Verdien av kontrakten er på rundt 80 millioner kroner og omfatter både multifunksjonsmaskiner og softwareløsninger. Canon skal i samarbeid med DnB NOR optimalisere oppsett og bruk av maskinparken av printere og multifunksjonsmaskiner.

- Denne avtalen er etablert som et ledd i DnB NORs innkjøpsprogram. I tråd med vår konsernpolicy på print har vi valgt å vektlegge blant annet sikkerhet, miljø og kostnader i vår anbudsprosess. Canons maskiner og Uniflow-løsning leverer på disse områdene. Vi er en bedrift hvor sensitiv informasjon skrives ut hver dag, og det er derfor spesielt viktig for oss å ha gode rutiner for sikker utskrift, sier konserndirektør Liv Fiksdahl i DnB NOR i en pressemelding.

Den nye avtalen bygger opp under DnB NORs kostnadseffektiviseringsprogram og vil gi effekt i andre halvår av 2009.

- Ved å legge inn en løsning som Uniflow sikrer vi at alle brukere får trygg håndtering av utskrift. I prinsippet betyr det at utskriften er beskyttet med kode eller kort – alternativt en kombinasjon. Med andre ord er det kun personen som sender dokumentet til utskrift som faktisk kan hente dokumentet på maskinen, sier Erik Mikalsen, direktør for Canon Business Solutions i Norge.

Les om: