Epson lokker med nettbrett-utskrifter

Epson lokker med nettbrett-utskrifter

Epson tilbyr bedriftene trådløse utskrifter fra nettbrett og smarttelefoner.

Epson har lansert tre nye alt-i-ett-skrivere for bedriftene og lokker med trådløse utskrifter fra nettbrett og smarttelefoner. De tre maskinene hører hjemme i Epsons Stylus Office-familie, det vil si blekkbaserte maskiner myntet på kontormarkedet.

Der markedsføres de som et rimelig alternativ til laserskrivere, hvert fall så lenge bedriftene – eller avdelingene – har et moderat utskriftsbehov. Ifølge Epson kan bedrifter spare opptil 50 prosent i kostnader per side sammenlignet med konkurrerende laserskrivere.

Epson Connect

To av de tre nye modellene kommer med Epson Connect, som er Epsons løsning for enkel, trådløs utskrift fra smarttelefoner og nettbrett.

– Brukerne kan skrive ut uansett hvor de er i verden ved å sende dokumenter og bilder direkte til skriveren på e-post, sier Stig R. Andersen, daglig leder hos Epson Norge.

De tre nye alt-i-ett-modellene er følgende:

Epson Stylus Office BX305FW Plus

Denne alt-i-ett-maskinen har en oppgitt utskriftshastighet på opptil 34 sider i minuttet i såkalt «ultramodus» uten farger. Fargeutskrifter er oppgitt til 15 sider i minuttet.

Maskinen er utstyrt med en 120-arks arkmater i fronten og en automatisk 30-siders arkmater på toppen, der man kan skanne og kopiere flersidige dokumenter. Dette er en fire-i-ett-maskin som har faks med fem hurtigknapper. Maskinen har ikke automatisk tosidig utskrift. Den har kortplass for en rekke minnekorttyper, og har usb-tilkobling og wlan. Vekten er 7,1 kg.

Prisen er satt til 895 kroner inklusive mva.

Epson Stylus Office BX630FW

Dette er en fire-i-ett-maskin som kan skrive ut, skanne, fakse og kopiere. Utskriftshastigheten er oppgitt til 38 sider både i sort/hvtt og i farger i kladdemodus. Dokumenter i kontorkvalitet kommer ut med en oppgitt utskriftshastighet på opptil 15 sider i minuttet i mono og 7,1 sider i minuttet i farger. I tillegg til den 30-siders automatiske arkmateren på toppen har maskinen også en 250-arks arkmater.

Maskinen støtter Epson Connect, og den har en 6,3 cm lcd-skjerm. Tilkoblingsmulighetene er usb, Ethernet og wlan, i tillegg til at den har kortplass for mange formater. Vekten er 8 kg.

Pris: 1395 kroner inklusive mva.

Epson Stylus Office BX935FWD

Her snakker vi om en fire-i-ett-maskin som kan skrive ut, skanne, kopiere og fakse. Også her er hastigheten oppgitt til 38 sider i minuttet i kladdekvalitet. Kontorkvalitet er hastigheten oppgitt til 15 sider i minuttet i ensfarget utskrift samt 9,2 sider i minuttet i farger. Dobbeltsidig utskrift av A4-dokument i kontorkvalitet er oppgitt til 7,9 sider i minuttet i sort/hvitt og 5,7 sider i minuttet i farger.

Skriveren har dobbelt arkmater med kapasitet på opptil 500 ark, og foruten usb-tilkobling byr den også på Ethernet og wlan – og altså automatisk tosidig utskrift. Skriveren veier 9,8 kg. Den støtter Epson Connect.

Prisen er oppgitt til 2195 kroner inklusive mva.

Mer informasjon hos Epson Norge.

Les om:

Print