Fargelaser på hjemmekontoret

Fargelaser på hjemmekontoret

Hjemmekontor og småbedrifter er målgruppen for HPs minste fargelaser-baserte multifunksjonsmaskin.

2599 kroner inklusive mva. er prisen på Hewlett-Packards nye multifunksjons-fargelaserskriver. Da får man en kompakt multifunksjonsmaskin som egner seg godt for kontordokumenter – også i farger.

Foruten vanlig utskrift kan multifunksjonsmaskinen også brukes til kopiering og skanning av dokumenter.

Kan halvere strømforbruket

HP LaserJet Pro 100 color MFP M175nw er det tungebrekkende navnet på den nye HP-maskinen, som ifølge HP kan halvere energiforbruket. Skriveren er Energy Star-kvalifisert og er også utstyrt med HP Instant-on-teknologi, som ifølge HP bidrar til å spare opptil 50 prosent energi sammenlignet med konkurrerende laserprodukter.

HP LaserJet Pro 100 har både trådløs tilkobling og kablet Ethernet-tilkobling.

- LaserJet 100 er en liten og kompakt skriver som leverer høy kvalitet for profesjonelle brukere, hevder produktsjef for laserskrivere hos HP Norge, Rune Vintervoll.

- Den gjengir levende fargeutskrifter, tar liten plass og har et lavt strømforbruk, noe som gjør denne skriveren til et verdifullt verktøy for bedrifter, sier Vintervoll.

En global spørreundersøkelse utført av analysefirmaet Ipsos viser ifølge HP at it-ledere i små og mellomstore bedrifter mener at energisparing er viktig ved valg av teknologi. Når innkjøpsbeslutninger skal tas, er pris og funksjoner de sentralene faktorene som vurderes, men energieffektivitet har nå fått høyeste prioritet, ifølge undersøkelsen.

ePrint-støtte

HP LaserJet Pro 100 inkluderer HPs ePrint-teknologi. Med HP ePrint kan man skrive ut fra hvor som helst i hele verden fra mobile enheter. Ved hjelp av smarttelefon, iPad, bærbar pc eller andre mobile enheter er utskriftsmulighetene mer tilgjengelig enn noen gang.

Når man er på reise, kan man enkelt sende dokumenter og bilder til sine kollegaer på kontoret. Skriveren har en egen e-postadresse og skriver automatisk ut når den mottar e-post.

- Med HPs nye teknologi kan arbeidsflyten bli bedre og kan bidra til høyere effektivitet, sier Vintervoll.

Den nye HP-multifunksjonsmaskinen skal allerede være tilgjengelig hos norske HP-forhandlere.

Mer informasjon hos HP Norge .

Les om:

Print