Kompakt og rask dokumentskanner

Kompakt og rask dokumentskanner

Canons nye dokumentskanner er ideell for små bedrifter og ledere som reiser mye.

Canon har lansert det selskapet kaller markedets raskeste flyttbare tosidige a4-skanner. Imageformula P-150 er kompakt og ifølge Canon ideell for hjemmekontorer, små bedrifter og ledere som reiser mye. Skanneren har automatisk dokumentmater som håndterer opptil 20 ark om gangen. Den lades via usb-porten på pc-en og støtter one-pass skanning av inntil 15 sider i minuttet, nesten dobbelt så mange som nærmeste konkurrent.

Skanneren har isis- og twain-standarddrivere for enkel integrering med ulike desktop-applikasjoner, og er ment å kunne koble seg til enhver pc uten ekstra drivere eller programvare. Et eget Captureontouch-program gir ettrykksskanning og enkel og rask behandling av rutinemessig skanneroppgaver. Blant de innebygde verktøyene er automatisk sidedetektering, tekstorientering og fargegjenkjenning og samt korrigering av skjevhet.

Produkt: Imageformula P-150
Leverandør: Canon
Distributører: GNT, Itegra
Veil. utsalgspris: Ca. 4 000,- (eks. mva)
Salgsargument: Skann inn materiell fra hvor som helst og overfør dokumentene med et tastetrykk.
Teknisk: Skannehastighet inntil 15 sider per minutt (30 i duplex), usb, Bus Power Drive, isis- og twain-drivere. Ytre mål 27,9 x 9,3 x 4 cm, vekt under 1 kg.
Tilgjengelig: November

Les om: