- Lexmark stillest i klassen

- Lexmark stillest i klassen

- Lexmarks nye sort/hvitt-laserskrivere er stillest i klassen.

Dette hevder markedsdirektør Hans Arvid Rønning hos Lexmark Norge om den nye T650-serien av sort/hvitt-laserskrivere som selskapet nå lanserer.

De nye skriverne skal hjelpe til med både å spare penger og spare miljøet, hevder Lexmark.

LES OGSÅ: Kjøpeguide: Velg riktig skriver

I tillegg har altså T650-serien en Quiet-modus som gjør at laserskriverne skal kunne brukes i lydsensitive omgivelser.

Lexmark X658 utbygd med en masse funksjonalitet.

Dobbelt serie

Det er en dobbelt bedriftsserie av sort/hvitt laserskrivere og multifunksjonsmaskiner Lexmark nå lanserer. T650-serien er rene laserskrivere, mens X650-serien består av sort/hvitt multifunksjonsmaskiner som kan skanne i farger.

Lexmark mener at timingen for denne lanseringen er optimal i forhold til trender ute i markedet akkurat nå. Stadig flere prisbevisste kunder etterspør nå sort/hvitt A4-lasere.

- Mange kunder har kostbare A3-maskiner, ettersom det ikke har eksistert alternativer i forhold til interne krav om stifting og lignende funksjoner. Dette er funksjoner som vi nå tilbyr på mindre, raskere og rimeligere A4 monolasere, sier han.

Miljøhensyn

Skriverne i 650-serien leveres med en rekke miljøfunksjoner. For eksempel muligheten for tosidige utskrifter, en Eco-Mode funksjon for lavt energiforbruk og en stillefunksjon for redusert støynivå.

I tillegg kan høykapasitets tonerkassetter med en kapasitet på hele 36 000 utskrifter benyttes.

LES OGSÅ: Test: Lexmark 7675

De nye 650-modellene lanseres i form av X- og T-serien. X-serien er multifunksjonsmaskiner som skal dekke alle behov for utskrifts-, faks-, kopierings- og skanne-behov. T-serien er rene sort/hvitt-laserskrivere.

- Ved å analysere størrelse og kompleksitet på en utskriftsjobb, beregner T652n og T654n den optimale utskriftshastigheten. For eksempel rask førsteutskrift ved små jobber og mange sider per minutt ved mer omfattende jobber, forteller Rønning.

De to nye seriene har en veiledende startpris fra noe over 8 000 kroner inklusive mva., mens man får en kraftig 43-siders flerfunksjonell monoskriver fra rundt 15 000 kroner inklusive mva.

Les om:

Print