Multifunksjon for smb

Multifunksjon for smb

Workcentre 7120 skal være en av markedets mest stillegående og kompakte A3-multifunksjonsskrivere.

Xerox har lansert en rekke nye multifunksjonsskrivere for farge og sort-hvitt. En av dem er Workcentre 7120. Den markedsføres mot små og mellomstore bedrifter som en av markedets mest stillegående og kompakte multifunksjons A3-skrivere.

Skriveren har en utskriftshastighet på 20 farge- eller sort-hvitt-sider i minuttet, og kan skanne inntil 55 fargebilder i minuttet. Den er basert på Xerox' Emulsion Aggregate High Gloss-toner (EA-HG), som ifølge produsenten produserer mindre, mer konsistente tonerpartikler som gir skarpere tekst og fargebilder.

Workcentre 7120 bruker bare 3,08 watt strøm i dvalemodus, og forhåndsviser dokumenter på skjermen eller en pc for å unngå unødvendige utskrifter. Xerox Standard Accounting bidrar til å kontrollere utskriftskostnadene, mens Earth Smart-forhåndsinnstillinger hjelper til å redusere papirsløsing.

Produkt: Workcentre 7120
Leverandør: Xerox
Distributører: Tech Data
Veil. utsalgspris: Fra 41 281,-
Salgsargument: Økt produktivitet og rimelige fargeutskrifter.
Teknisk: Papirstørrelse inntil 297 x 432 mm, standardkapasitet på inntil 1 090 ark, kapasitet på inntil 50 000 bilder per måned, 8.1 / 6.5 sekunder til første utskrift i farge/sort-hvitt, maksoppløsning 600 x 600 dpi, faks over ip, skanning til/utskrift fra usb, Extensible Interface Platform (EIP).
Tilgjengelig:

Les om: