Multiskriveren sikres med fingeravtrykk

Multiskriveren sikres med fingeravtrykk

Denne multiskriveren forener form, design og funksjonalitet, og er ifølge Konica Minolta verdens vakreste.

Konica Minolta lanserer Bizhub C550, den første multifunksjonelle periferienheten (MFP) som forener design med moderne funksjonalitet og form. Bizhub C550 følger Konica Minoltas universelle designkonsept og er med sin 360°-design utviklet med sikte på å bli midtpunktet på kontoret. Den har også alle de nyeste funksjonene som gjør den i stand til å oppfylle bedriftens behov for utskrift.

Bizhub C550 er den minste i sin klasse. Den kompakte størrelsen og den nye, sorte fargen gjør den til et stilig innslag i et hvilket som helst kontormiljø. Den unike designen omfatter et bredt fargedisplay og en vippbar berøringsskjerm som kan beveges til ønskelig posisjon. Skjermen viser miniatyrbilder av hver jobb i brukerboksen.

Den nye, hvite informasjonslinjen som går på langs og tvers av maskinen viser papirnivå, maskinstatus og status for databearbeiding og gir deg full oversikt over alle utskriftsjobber, skriver selskapet i en pressemelding.

Mindre strøm

I tillegg til sitt elegante ytre kan Bizhub C550 skilte med det nyeste innen termoteknologi, nemlig induksjonsfiksering. Dette gir stabil varme, og prinsippet med induksjonsoverføring gir mer presis og konstant oppvarming. Resultatet er at maskinen bruker mindre strøm og varmes opp på bare 30 sekunder. Det innebærer igjen en gevinst for miljøet, en innsparing på energiforbruket, og at det går mindre tid med til å vente på utskrifter

Bizhub C550 forener fremtidsrettet design med neste generasjons funksjonalitet og ytelse. Et ledd i den avanserte, åpne bizhub-plattformarkitekturen (OP) er en ny og forbedret Emperon-kontroller, som er en felles driver for utskrifts- og skannekontrolleren. I tillegg sørger arkitekturen for enkel nettverksintegrering, høy stabilitet og utmerket ytelse.

Dette gjør at det går raskt og enkelt å konfigurere selv komplekse utskriftsjobber.

LES OGSÅ: Alle vil ha multifunksjon

Autentisering

Som den første leverandøren i bransjen lanserer Konica Minolta, med C550, fingervene skanner som autentiseringsenhet for utskriftskontering og funksjonsbegrensning. Blant andre avanserte sikkerhetsfunksjoner forbundet med bizhub C550 nevnes den nye PageScope Enterprise-pakken med serverbasert administrasjon av brukerkonti og tilgangsrettigheter.

Den nye bizhub-modellen støtter også høykvalitets-fargeutskrift med Konica Minoltas unike polymeriserte toner, Simitri HD. Den nye Simitri HD-toneren benytter en lavere fikseringstemperatur og gir derfor bedre mediefleksibilitet og mindre partikkelstørrelse, noe som gir utskrifter med høyere kvalitet.

- Bizhub C550 bygger videre på den vellykkede Bizhub-serien ved at den kombinerer moderne design med prisbelønnet funksjon og form. Denne MFP-en er stilig i seg selv og gir bedrifter tilgang til profesjonell utskriftsteknologi. Lanseringen av Bizhub C550 befester Konica Minoltas posisjon som den mest innovative MFP-produsenten når det gjelder både teknologi og design, sier Konica Minoltas europeiske produktsjef Lars Moderow.

Bizhub C550 er den første enheten som lanseres med dette nye designet. I løpet av 2007 vil det komme nye produkter i serien: bizhub C451 og Bizhub C650.

LES OGSÅ: Kjøpeguide: Velg riktig skriver

Les om:

Print