Nyheter i storformat fra Canon

Nyheter i storformat fra Canon

Canons nye storformatskriver skal gi mer nøyaktige farger og mer holdbare utskrifter.

Canon har lansert tre nye storformatskrivere for profesjonell utskrift av foto, prøvetrykk og grafisk kunst, som skal gi et større fargespekter og mer nøyaktige trykk.

En av dem er 24-tommersmodellen IPF6350, som i likhet med to andre nye skriverne er utstyrt med Canons nye 12-fargers pigmenterte blekksystem Lucia Ex, som sammenliknet med enn Canons siste storformatserie gir om lag 20 prosent bredere fargespekter, bedre fargeoverganger og skyggepartier i fotografier, samt mer holdbare utskrifter.

De nye skriverne er utstyrt med en fargekalibreringsfunksjon med intern multisensor som justerer fargene og kompensere for tykkelse på papiret. I tillegg er den mekaniske rammen på de nye modellene stivere, noe som skal bidra til en mer presis blekkplassering, bedre fargegjengivelse, linje- og tekstnøyaktighet.

Produkt: IPF6350
Leverandør: Canon
Distributører: Itegra, GNT
Veil. utsalgspris: Ikke fastsatt
Salgsargument: Proffe og mer nøyaktige trykk.
Teknisk: Harddisk på 80 GB, gigabit ethernet, to skrivehoder som skriver med fire picoliter, oppløsning på 2400 x 1200 dpi, støtte for CGS, ColorGATE, DEV studio, EFI, Eisfeld (PosterJet), GMG, ONYX Graphics og SCP, automatisk kutter med dobbelt sett kniver.
Tilgjengelig: April

Les om: