Printopia-oppdatering fikser skjermdump-problem

Printopia-oppdatering fikser skjermdump-problem

iOS 5 skapte trøbbel for bildeoverføring fra iPhone og iPad til Mac.

Ecamm Network har oppdatert Printopia, programmet som gjør det mulig å bruke Apples trådløse AirPrint-teknologi med alle printere på ditt nettverk og lar deg virtuelt skrive ut filer fra din iOS-enhet til din Mac eller til din Dropbox-mappe.

Oppdateringen av Printopia fikser et stort problem som oppstod i forbindelse med lanseringen av iOS 5, melder amerikanske Macworld.

Med Printopia er det mulig å overføre bilder og skjermdumper tatt med en iPhone, iPad eller iPod touch til en Mac, enten til en Mac-mappe eller til Dropbox-mappen, i sitt opprinnelige PNG-format. Med da iOS 5 kom, begynte Printopia plutselig å lagre bildene som PDF-filer i stedet for PNG.

I den nye versjonen av Printopia, 2.1.5, er imidlertid dette problemet endelig fikset. Kjekt for oss som tar mye skjermdumper og synes det blir ekstraarbeid å måtte sende ett og ett bilde via e-post eller lignende..

Versjon 2.1.5 av Printopia kommer også med en rekke andre forbedringer, deriblant en ny smart-tilpasnings-funksjon som sørger for at dokumentene dine tilpasses skriveren din. Oppdateringen forbedrer også duplex-støtte for visse skrivere.

Printopia koster 19,95 dollar (cirka 115 kroner). Du kan prøve en gratis demoversjon her.

Les om:

Print