Rimelige Xerox-lasere

Rimelige Xerox-lasere

Xerox er på banen med en rask laser-multifunksjonsmaskin til bare 1 550 kroner.

Xerox har nettopp gjennomført årets største lanseringsrunde med sju nye sort/hvitt-skrivere og -multifunksjonsmaskiner.

Produktene er i første rekke myntet på små og mellomstore bedrifter, inkludert bedrifter med beskjedne budsjetter.

Det synes på prisene. Den nye multifunksjons-skriveren Xerox Phaser 3100MFP koster bare 1 550 kroner inklusive mva. Den skriver med en hastighet på opptil 20 sider i minuttet.

Ifølge Xerox har den avanserte sikkerhetsvalg som bildeoverskriving, og den er Xerox' rimeligste multifunksjonsmaskin.

Man kan skanne dokumenter direkte til e-post, og maskinen har fullt tastatur for faks. Dessuten følger det med ocr-program som konverterer skannede tekstdokumenter til fullt søkbare tekstfiler.

Som tilbehør kan man få en VoiP-adapter som gjør at faksmaskinen kan fungerer over ip-nettet. I tillegg kan man få kjøpt en digital trådløs telefon som gjør at faks og telefon kan brukes samtidig. Usb-adapter for å gjøre maskinen til en trådløs nettverksenhet finnes også.

Og fem andre...

For individuelle brukere og små arbeidsgrupper har Xerox lansert Xerox Phaser 3250, som er en liten sort/hvitt laserskriver som blant annet byr på automatisk to-sidig utskrift.

Utskriftshastigheten er på opptil 28 A4-sider i minuttet. Prisen starter på 2 285 kroner inklusive mva.

Xerox Phaser 3600 er en sort/hvitt-laserskriver som kan skrive ut hele 38 sider i minuttet. Startprisen er på 3 775 kroner inklusive mva.

Xerox Phaser 3100MFP skriver med en hastighet på opptil 20 sider i minuttet.

Litt høyere oppe på prislisten finner vi den nye Phaser 3635MFP, som koster fra 15 950 kroner inklusive mva. Dette er en A4-multifunksjonsmaskin med kontrollpanel i form av en berøringsfølsom fullfargeskjerm. Maskinen kan skrive og kopiere i sort/hvitt med 33 sider i minuttet og skanne og fakse i farger.

LES OGSÅ: Søppelkongene Xerox

Xerox Phaser 5550 starter på vel 22 000 kroner inklusive mva. og produserer opptil 50 A4-utskrifter i minuttet. Maskinen leveres med Phasersmart, online feilsøking som hjelper med å diagnostisere og løse potensielle problemer.

Xerox Workcentre 5020 er en A3-multifunksjonsskriver som skriver og kopierer 20 sider i minuttet.

LES OGSÅ: Kjøpeguide: Velg riktig skriver

Det siste av de sju nye produktene er WorkCentre 5225/5230, en multifunksjonsskriver som skriver og kopierer med hastigheter på opptil henholdsvis 25 og 30 sider i minuttet. Prisen starter på vel 40 000 kroner inklusive mva.

Les om:

Print